A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

За словом - діло

Дата: 08.06.2016 08:11
Кількість переглядів: 660

Сьогодні не впізнати вулицю Миру, що в Томашполі. Хоч і невеличка (трохи більше 300-от метрів), вона створювала чимало проблем її жителям та викликала нарікання з їхнього боку до місцевих органів самоврядування, адже поточні ремонти не рятували від застоїв  води на ній, а отже, й постійного руйнування.
Тож ще на початку бюджетного року селищною радою було вирішено провести капітальний ремонт цієї вулиці. Проектно-кошторисну документацію на виконання робіт виготовили вчасно, та погодні умови довго не давали можливості розпочати ремонт. Майстрам-дорожникам ТОВ «Хмільницька будівельна компанія» довелося буквально викроювати погодні години, щоб доброякісно виконати необхідні за технологією процеси. 
І їм це вдалося. Бо саме в ці дні вулиця, «одягнена» в новенький асфальт, милує око, манить дітвору покататися на велосипедах та роликах, а дорослих – посидіти в затінку розкішних дерев, помилуватися розквітлими трояндами, поспілкуватися з сусідами. Рівна, ошатна, справді мирна, вулиця дає відчуття спокою і захищеності у наш нелегкий час, а ще свідчить про те, що Томашпільська селищна рада і  селищний голова уміють виконувати дане слово навіть при фінансовій скруті.  

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь