A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Пам'ять про подвиг заради життя – навічно у наших серцях

Дата: 17.03.2016 08:32
Кількість переглядів: 733


І знову над нашим подільським краєм весна розпрямила свої блакитні крила. Весна, що несе оновлення, здійснення мрій і надій. А ще 72 роки тому така ж весна прийшла на нашу землю – весна визволення від нацистських загарбників.
Традиційно 16 березня  в районному центрі відбувається мітинг-реквієм, присвячений пам’ятній даті – визволенню району від нацизму. Тож і цьогоріч  цей березневий день не став винятком: діти, внуки і правнуки вшанували світлу пам'ять тих, хто звільняв села району від фашизму, тих, хто поклав свої голови за нинішнє право жити на рідній землі. Урочистою колоною, в якій і керівники району, і Томашпільський селищний голова Валерій Немировський, і представники трудових колективів, підприємств та організацій, і просто жителі, пройшли вони до Меморіалу Слави в центрі Томашполя .
Хвилиною мовчання вшанували присутні пам'ять загиблих у роки другої світової війни, воїнів, померлих від ран, ветеранів, що повернулися з фронтів та відійшли за небокрай у вічність уже у мирний час, воїнів, що нині, захищаючи Вітчизну на сході , поклали свої голови на полі битви за Україну.
Під звуки хвилюючої музики люди несуть до Меморіалу Слави вінки, лягають до підніжжя пам’ятника та на могили померлих від ран воїнів-визволителів Томашполя живі квіти – червоні гвоздики, що нагадують нині живущим про подвиг в ім’я майбутнього, в ім’я щасливого життя прийдешніх поколінь.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису    Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь