A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Батьки і діти тішаться оновленим дитсадочком с.Ракова

Дата: 06.09.2017 08:32
Кількість переглядів: 737

          З 1 вересня радістю для батьків і дітей в с. Ракова став початок роботи вже оновленого дитсадка «Сонечко», що знаходиться в приміщенні загальноосвітньої школи.

Адже після приєднання с. Ракова до Томашпільської об’єднаної територіальної громади на ремонтні роботи в дитсадку з селищного бюджету було виділено 60 тисяч гривень. В результаті зроблено капітальний ремонт внутрішньої вбиральні, туалет облаштовано унітазами для менших і старших діток, встановлено пісюар для хлопчиків. Також придбано двоє сучасних дверей, зроблено ремонти в їдальні і в спальній кімнаті. А на ігровому майданчику для діток оновлено гойдалки і каруселі, а також огороджено його сучасною різнокольоровою огорожею.

Дуже вдячні і батьки, і трудовий колектив, і завідувач дитсадочка Оксана Василівна Ставнійчук за піклування  і допомогу в.о. старости с. Ракова Пацюк Ніні Степанівні та голові Томашпільської об’єднаної територіальної громади Немировському Валерію Федоровичу. А також заступнику голови Томашпільської ОТГ Німерчуку Івану Васильовичу, бо скільки б разів і з яких питань не зверталися до нього, він завжди приходив на допомогу, одразу ж вирішуючи робочі питання.

Ми, батьки, розуміємо, що непросто було виділити кошти для дитсадочка, тому надзвичайно щасливі тим, що наші дітки небайдужі керівництву Томашпільської ОТГ, що в той час, коли ми на роботі, наші діти в надійних руках, доглянуті, нагодовані та ще й ростуть і розвиваються у сучасних гарних умовах дитсадочка, який ми любимо і яким пишаємося.

                                                                       Батьківський комітет

дитсадка «Сонечко», с. Ракова

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь