A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Здрастуй, школо! Здрастуй, рідний клас!

Дата: 04.09.2017 08:38
Кількість переглядів: 770

       Швидко промайнуло для школярів гаряче літо, сповнене тепла, сонця, веселих розваг і відпочинку. А вже 1 вересня їх покликав до школи малиновий перелив дзвінка, що сповістив про початок нового навчального року.

От і знову зібралася дружна школярська родина на просторому подвір’ї Томашпільської школи-гімназії. Разом з учнями зустрічали День знань дирекція, вчителі і батьки, гості свята селищний голова Томашпільської об’єднаної територіальної громади Валерій Немировський, лісничий Томашпільського лісництва Віталій Дунський, головний лісничий ДП «Тульчинське ЛМГ»  Галина Кілімник.

Радісні усмішки, барвисті квіти в руках дітей говорили самі за себе: тут головний герой святковий настрій.

Хвилювалися ж найбільше маленькі першокласники та їхні мами, татусі, бабусі. Але ці переживання були приємними, адже діти зробили перші кроки у нове життя тривалістю 12 років, і ці кроки вони робитимуть під мудрим керівництвом своїх перших наставників Г.І. Пентюк, Т.П. Варламової, Т.Й. Мудрак.

Приймали поповнення у школярську сім’ю учні одинадцятих класів і вручили юній зміні подарунки. З подарунками прийшли і гості: так селищний голова вручив школі новий принтер, а Віталій Дунський  та Галина Кілімник – набір м’ячів для уроків фізкультури.

З напутніми словами до школярів звернулися директор школи Павло Антонишин, селищний голова Валерій Немировський, класний керівник 11-Б класу Людмила Щербата, перша вчителька Тетяна  Варламова.

Мріями і сподіваннями на майбутнє ділилися першокласники, а потім з старшими друзями – одинадцятикласниками вирушили до пам’ятних знаків загиблим героям у Великій Вітчизняній війні, героям АТО і Небесної Сотні, пам’ятника великого сина українського народу Тараса Шевченка, воїнів-інтернаціоналістів, де поклали квіти, вклонилися пам’яті патріотів рідної землі.

До самого вечора людно було на площі в центрі селища та біля фонтану.

Першовересневе свято справді вдалося. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь