A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Шановні жителі Томашпільської селищної об`єднаної громади!

Дата: 29.12.2017 09:01
Кількість переглядів: 1046

Від усього серця радий вітати усіх вас зі святами, що добром, надією і родинним теплом зігрівають наші серця - Новим 2018 роком та Різдвом Христовим!

Ще кілька днів, і відійде у минуле 2017 рік, який був сповнений надій і тривог, перемог та складних випробувань, подолання перешкод та здійснення планів. Ми з гідністю витримали усі випробування, разом плідно працювали заради кращого майбутнього рідної Томашпільщини. Ми розпочали із відновлення та модернізації закладів освіти. У кожному селі нашої громади проводимо благоустрій території: встановлюємо ігрові майданчики, ремонтуємо дитсадки, школи, капітально ремонтуємо дороги, піклуємось про соціально незахищені верстви населення. Результат нашої роботи видно, і цьому сприяло наше об’єднання. Хто йде вперед, той має результат.

Хочу подякувати за розуміння за прагнення іти в ногу з новими реаліями життя моїй команді: виконавчому комітету,  депутатам  селищної ради, керівникам  підприємств, установ та організацій,  громадським організаціям, всім  жителям, хто  підтримував  і допомагав  селищній раді у  виконанні  заходів  з соціально-економічного розвитку, хто не словами, а справами  доводив  свою небайдужість  до  долі конкретної громади і країни в цілому. Вдячний за підтримку керівникам держави – Президенту Петру Порошенку, Прем`єр-міністру Володимиру Гройсману та голові облдержадміністрації Валерію Коровію, голові обласної ради Анатолію Олійнику.

Децентралізація – це величезні можливості та перспективи, але їх можна втратити, якщо зволікати! І дуже приємно, що ще 8 сільських рад Томашпільського району надали згоду на добровільне приєднання, стимулом до цього були саме позитивні результати нашої роботи протягом 2017 року.

Новорічне свято – це завжди нові надії і сподівання. У цей час ми щиро прагнемо бути разом зі своїми найріднішими, дарувати їм свою любов і піклування.

Зустрічаючи Новий рік, святкуючи Різдво Христове, побажаймо один одному Любові та Віри. Подаруймо найдорожче і найцінніше - любов і тепло наших сердець, увагу і турботу, нашим близьким і рідним. Нехай всі прикрощі і негаразди залишаться в старому році, а заповітні бажання і мрії обов’язково здійсняться в Новому. Хай Різдвяна зоря запалить у Наших серцях вогонь віри, надії та оптимізму, наснаги та невичерпної енергії.

З Новим  роком та Різдвом Христовим!

З повагою

голова Томашпільської селищної об`єднаної територіальної громади Валерій Немировський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь