A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Старалися для святкового настрою

Дата: 28.12.2015 09:02
Кількість переглядів: 973

                              Старалися  для настрою святкового

Мине ще кілька днів, і новорічне свято увійде в кожну домівку неповторними пахощами хвої і мандаринів- апельсинів,  різнобарвям вогників на ялинках і карнавальних костюмів. До свята Нового року готувалися й томашпільські комунальники, колектив яких очолює Анатолій Лозінський. Саме вони втілили в  життя ідею селищного голови Валерія Немировського, який давно виношував план - сюрприз для своїх земляків – оновити  ілюмінацію на головній вулиці селища.  З його подачі було розроблено ескіз ілюмінації, скрупульозно прораховано металозатратність. Хотіли зробити так, щоб було недорого, але гарно, а головне – надовго. Бо ж кошти на це – з місцевого бюджету.

Над втіленням проекту в життя сумлінно попрацював механік комунального господарства, газоелектрозварник Олександр Шпикуляк. Саме його умілі руки творили з металу новорічну казку. Підготували 10 секцій святкової ілюмінації. В перший день католицького Різдва частину з них уже встановили. Постаралися робітники з благоустрою Анатолій Ніколайчук, Володимир Ліпінський,Іван Бабій,  два Олександри -  Романець та Побережець. Допомагали їм водії Вадим Немировський, Микола Грамов і тракторист Віктор Щербатий.  Техніку для виконання висотних робіт надали дирекція ТОВ «АК «Зелена долина» та СО «Томашпільські ЕМ» ПАТ «Вінницяобленерго».

До Нового року всі заплановані секції новорічної ілюмінації будуть встановлені на головній вулиці селища і радуватимуть його жителів, створюючи відповідний святковий настрій.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь