A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Урочистості до Дня Перемоги

Дата: 10.05.2017 09:11
Кількість переглядів: 672

Щороку 9 травня ми відзначаємо День Перемоги.

Дорогою ціною заплатив український народ за участь у найстрашнішій за всю світову історію війні 1939-1945 років, не щезне з пам'яті людської, не піде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу - його битва, його велика перемога над фашистами.

Щоб вшанувати воїнів-ветеранів, віддати данину пам’яті загиблим героям, згадати далекі вже роки, що залишили по собі біль, втрату рідних і близьких, горе, кров і смерть, згадати і захисників Вітчизни, які відійшли у вічність у післявоєнний час, і тих, хто піднімав країну із руїн у мирні дні, на центральній площі Томашполя зібралися  жителі селища, селищний голова, працівники установ, організацій, закладів райцентру, воїни- атовці, воїни-інтернаціоналісти, гості із територіальної громади с.Ракова.
Хвилиною мовчання вшанували присутні полеглих воїнів і померлих у післявоєнні роки, а потім до підніжжя Меморіалу слави лягли вінки, гірлянда слави та живі квіти від вдячних нащадків – дітей, внуків,  правнуків, від усіх, хто зібрався в цей день на площі селища.
Селищний голова Валерій Немировський біля Меморіалу слави звернувся до ветеранів війни зі словами вдячності, подякував їм від імені громади  за  мирне небо над головою. З вітальним словом до учасників мітингу-реквієму звернувся голова Томашпільської районної ради Дмитро Коритчук та вручив воїнам, жителям Томашполя Олексію Вдовиченку та Петрові Гуменюку нагрудні знаки учасника АТО.
Вшанування ветеранів війни та святкування Дня Перемоги продовжувалося на площі імені Тараса  Шевченка. Урочисто запустили фонтан та насолоджувались незабутнім концертом військової тематики. Порадували усіх присутніх вихованці будинку дитячої творчості,дитячого садочка «Сонечко» , юні солісти Софійка Перець, Іринка Кривов`яз, Марина Мартинюк, жіночий ансамбль «Матіола» та ще багато інших талановитих самодіяльних артистів. 
Для дітей працювали різні атракціони, палатки з солодощами, морозивом,сувенірами. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь