A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Районний медичний центр інформує

Дата: 20.10.2016 09:35
Кількість переглядів: 929

18.10.2016 р. на базі Томашпільської АЗПСМ № 1 та № 2  було проведено виїзний прийом  хворих району працівниками кафедри внутрішньої та сімейної медицини Вінницького  НМУ ім.  М.І. Пирогова. 
Бригаду лікарів очолював зав. кафедрою внутрішньої та сімейної  медицини, голова асоціації лікарів Чернобровий В.М. Було здійснено прийом більше 30  хворих, а професор  Чернобровий В.М. та  кандидат медичних наук Черноброва О.І., провели лекційну  програму для лікарів ЗП – СЛ, сімейних медсестер та медичних працівників ФАПів  району з питань гастропатії, цукрового  діабету, суглобового  синдрому. 

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

На базі маніпуляційного кабінету Томашпільської АЗПСМ № 1 та Вапнярської АЗПСМ працюють кабінети забору крові на  різні дослідження. Зразки  крові відправляються в  клініко - діагностичний Центр "Слаомед" (м. Вінниця).  Результат аналізу  готовий  на наступний день та  повертається електронною поштою. Забір аналізу здійснюється щоденно з понеділка по четвер з 8:00 до 9:00 год. Одна вимога  до пацієнта – бути на тщесерце. Аналізи платні.  Ціна складає  від 115 до 200 грн за один аналіз. Запрошуємо всіх бажаючих  скористатися даною послугою,  адже  потреби їхати до м. Вінниці  вже немає. Звертатися за довідкою  у Томашпільську АЗПСМ за тел. 068-029-19-31 та у Вапнярську АЗПСМ за  тел. 3-17-45.

Фото без опису

У всіх медичних закладах  Томашпільського РМЦ ПМСД (ФАПи, АЗПСМ)  можна отримати лікування, використовуючи апарат небулайзер. Небулайзер – це інгалятор, за допомогою якого хворі з кашлем та астматичними станами,  мають можливість отримати  лікування інгаляційно. Особливо актуально це у дітей,  так як уникається потреба  введення ліків внутрівенно. Лікарські засоби  для інгаляції  можна придбати в аптеці. Така процедура є безкоштовною. Запрошуємо на інгаляційне лікування всіх, хто того потребує.  Звертатись до медичних працівників за місцем проживання. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь