A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

На таку подію Томашпільчани та гості селища чекали давно

Дата: 04.01.2016 09:47
Кількість переглядів: 760

Останній день старого 2015 року для жителів Томашполя ознаменувався  важливою подією, якої чекали не один  десяток років – відкриття громадської вбиральні.  Подія ніби рядова, але потреба в такому «закладі» давно стояла на часі, і не один з кандидатів у селищні голови вносив про це пункт у свою передвиборну програму. Врешті втілити його в життя вдалося нинішньому керівникові селища Валерію Федоровичу  Немировському.

  Всі будівельні роботи виконувала бригада Томашпільського підрозділу Тульчинського приватного акціонерного товариства «РБУ-6», якою керує будівельник з величезним досвідом Василь Дудник. Будівля громадської вбиральні компактна, зі всіма комунікаціями – водопровід, каналізація, освітлення, тепла підлога, зручні умови праці для обслуговуючого персоналу. До речі, тут матимуть роботу троє людей.

  У вбиральні встановлено сучасне обладнання, облаштовано кабінки, встановлено умивальники. Всі внутрішні стіни облицьовані плиточкою. І зовні, і всередині приміщення має гарний естетичний вигляд. Дійсно, будівельники постаралися. Особливо слід відзначити мулярів-бетонників Володимира Бовдурного, Володимира Плачкова, покрівельника Олександра Мельника. Монтаж сантехнічного обладнання повністю виконав Віталій Калач. Тож ,перерізаючи стрічку на відкритті вбиральні, селищний голова подякував їм і всім іншим будівельникам, керівництву «РБУ – 6» в особі А.Д. Баришнікова і В.М.Дуднику зокрема за старанну працю, побажав здобутків у Новому 2016 році, здоров’я і нових будівельних замовлень.

  Громадська вбиральня уже працює. У січні – безкоштовно, а далі  послуги будуть платними. Їх вартість визначатиметься на черговій сесії селищної ради.  

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь