A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

День молоді

Дата: 29.06.2016 09:57
Кількість переглядів: 986

Недарма саме в третю неділю червня, коли сонце знаходиться в найвищій точці зеніту, коли найдовші дні й найзоряніші ночі, в Україні відзначається День молоді. Й справді, ця пора року найпрекрасніша, як і сама юність і молодість. 
Цього року Томашпіль дійсно відзначав День молоді. Саме в третю неділю червня, саме в центрі селища на чудовій площі біля прекрасного фонтану зібралися охочі на святкування. З ініціативи селищного голови Томашполя, за активної підтримки його ідеї відділами молоді й спорту та культури і туризму райдержадміністрації, працівників районного будинку культури було організовано і спортивні змагання з різних видів спорту (армреслінг, набивання м’яча, скакалка, піднімання гирі, настільний теніс) , і святковий концерт. У ньому взяли участь молоді талановиті співаки, танцюристи, музиканти не лише Томашполя, але й гості з сусідніх сіл, з Вінниці, Одеси. Кожен з них показав свій талант, а нагородою їм стали і щирі оплески , і солодкі подарунки від приватного підприємця, члена виконкому селищної ради Оксани Кобзар.
Привітали всіх присутніх на святі з Днем молоді та Днем Конституції України секретар селищної ради Валерій Балдинюк, начальники відділів молоді та спорту і культури та туризму райдержадміністрації Григорій Слободян і Олена Сікал. Призами від селищного голови відзначено й спортсменів-любителів, які зайняли І – ІІІ місця в спортивних конкурсах.
Приємно, що було бачити серед них людей різного віку, не тільки молодь. А ще приємніше, що побувати на святі молодості, краси і здоров`я в цей день прийшли десятки молодих сімей з малими дітками, що прийшли й старші люди. Отож свято видалося таким веселим, щирим, по-домашньому теплим і людяним.
Ще один подарунок чекав на молодь увечері, коли для неї гостинно відчинилися двері літнього танцзалу з музикою – запрацювала безкоштовна  святкова дискотека. Цей сюрприз – від приватного підприємця, власника закладу Миколи Максименка.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь