A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Акція «З Україною в серці» триває

Дата: 02.06.2016 09:58
Кількість переглядів: 1069

Невеликий зал Комаргородського будинку культури, але й той в основному заповнили аматори  сцени – артисти з народу, що прибули сюди з Томашполя, Липівки, Великої Русави, Кислицького зі своїми номерами художньої самодіяльності на концерт, присвячений Міжнародному дню захисту дітей, що проходить у рамках районної акції «З Україною в серці».
Чи то погода завадила комаргородцям приєднатися бодай на годинку до світу музики, пісні, танцю, чи які інші обставини, та самодіяльні артисти і в напівпорожньому залі викладалися у своїх виступах наповну, даруючи навіть невеликій авдиторії тепло своїх сердець і талантів.
Від томашпільської територіальної громади участь у концерті взяли дошкільнята ДНЗ «Сонечко». Так Назар Січкар прочитав вірш про Україну, а дівчатка Ангеліна Вишнева та Віка Кошловська заспівали пісню «Ми дівчата з України». Юні танцюристи  виконали сучасний таночок «А ти мене любиш?». До концертної програми долучилися Іринка Кривовяз, виконавши пісню про родину, та народний жіночий аматорський вокальний ансамбль «Матіола» районного будинку культури, виконавши запальну «Черешеньку».
Наступним прийматиме акцію Кислицьке.  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь