A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Засідання опікунської ради

Дата: 15.08.2017 10:02
Кількість переглядів: 657

Засідання опікунської ради

 

Засідання опікунської ради, що діє при Томашпільській селищній раді та до якої входять як соціальні працівники, педагоги, медики, так і юрист селищної ради і старший інспектор сектору патрульної поліції, відбулося 14 серпня. 
На порядку денному –  звіт спеціаліста по роботі з молоддю Карпин Інни Григорівни про стан утримання та виховання дітей під опікою та піклуванням, виховання та утримання дітей у неблагополучних сім’ях, що проживають на території селищної ради.
Особливо активно обговорювалося питання про становище дітей у неблагополучних сім’ях та в сім’ях, де вихованням займаються матері-одиначки, що ведуть аморальний спосіб життя. До таких родин, що вже були в полі зору відповідних служб і працівників селищної ради, додалися ще кілька, що будуть час від часу перевірятися. Здійснюватиметься контроль з метою виявлення – ставити їх на облік як неблагополучні або в складних життєвих обставинах чи ні.
Члени опікунської ради підтримали пропозицію про те, що задля попередження правопорушень серед неповнолітніх необхідно проводити профілактичні рейди, до яких залучати представників усіх служб, що діють на території селищної ради і причетні до роботи з дітьми та молоддю.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь