A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

 Перемога в ХV обласному етапі Всеукраїнського дитячо–юнацького фестивалю мистецтв

Дата: 13.10.2017 10:07
Кількість переглядів: 1149

В нинішній час велика увага звертається на військово – патріотичне виховання молоді.  Надзвичайно важливим є формування у дітей та учнівської молоді відчуття приналежності до України, особистої відповідальності за долю держави та українського народу.
 

   10 жовтня 2017 року вихованці Томашпільського селищного будинку дитячої творчості, а саме: зразковий фольклорно - етнографічний ансамбль «Вербиченька», ансамбль танцю «Шарм»,  солістки Іринка Кривов'яз та Софійка Перець взяли участь у ХV ювілейному обласному дитячо – юнацькому фестивалі мистецтв «Сурми звитяги». Фестиваль проводиться з метою виховання у дітей та молоді патріотизму, любові до своєї рідної України , поваги до історії та героїчного минулого нашого народу.
   Учасники фестивалю та відділення рукопашного бою «Альтаїр», були нагороджені Почесними грамотами  Департаменту освіти і науки Вінницької ОДА  за  відродження національних традицій та культури українського народу. Почесними грамотами  нагороджені і керівник ансамблю танцю «Шарм» Мирослава Олійник та керівник ансамблю «Вербиченька» Людмила Синиця  за плідну працю у підготовці неодноразових переможців Всеукраїнських конкурсів «Сурми звитяги» (2013, 2014, 2016 років).
    В номінації «Вокальні ансамблі» зразковий фольклорно - етнографічний ансамбль «Вербиченька»          ( керівник Людмила Синиця), став володарем гран- прі, представивши на розгляд журі дві  пісні    «Йшли селом партизани», «Засурміли вістовії».
В номінації «Хореографія» ансамбль танцю «Шарм» став лауреатом І ступеня із танцювальною композицією «Калинонько».
 Солістки виконували по дві пісні. Іринка Кривов'яз в номінації «Солісти-вокалісти» стала лауреатом І премії , а Софійка Перець – лауреатом ІІ премії,  обійшовши багатьох претендентів старших віком .
   За підтримки Томашпільського селищного голови Валерія Немировського переможці матимуть можливість  взяти участь у ХVІІІ Всеукраїнському дитячо - юнацькому фестивалі мистецтв «Сурми звитяги» , який відбудеться 4 - 5 листопада 2017 року в місті Львів.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь