A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

З нагоди Дня медичного працівника

Дата: 20.06.2015 10:09
Кількість переглядів: 1104

19 червня о 13.00 год. в районному будинку культури відбулося урочисте святкування Дня медичного працівника. На нього зібралися представники медичної сфери нашого селища та Томашпільського району: лікарі та медичні сестри центральної районної лікарні, лікарі сільських амбулаторій загальної практики сімейної медицини, завідуючі та працівники фельдшерсько-акушерських пунктів. 

З вітальними словами звернулись до присутніх головний лікар центральної районної лікарні Олена Краківська, та головний лікар районного медичного центру первинної медико-санітарної допомоги Світлана Семенюк.

Також щиросердно привітали працівників медичної служби голова районної ради Лариса Нароган, голова райдержадміністрації Олександр Закорченний, секретар селищної ради Томашполя Валерій Балдинюк.

За віддану працю, сумління та щире серце, за те, що врятували не одне життя, за повернуте здоров’я і радість привітали та нагородили грамотами і подяками кращих медпрацівників селища.

Під час урочистого дійства відбувся святковий концерт, в якому взяли участь творчі колективи району та селища, які подарували усім присутнім запальні танці, пісні та інструментальні композиції.

Автор фото РКП "Редакція газети і радіомовлення "Томашпільський вісник"
 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь