A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

День Святого Валентина

Дата: 16.02.2018 10:36
Кількість переглядів: 697

Кохання – одне з найкращих і найглибших людських почуттів, невичерпне та вічне, як саме життя. Його сила облагороджує, робить людину добрішою і кращою, спрямовує на величні діла і героїчні вчинки.
Учні 9-го гімназійного класу Томашпільської школи – гімназії  у Томашпільському будинку культури провели святковий вечір у День Святого Валентина (14 лютого). На святкування запросили і селищного голову Томашполя Валерія Немировського.


Вечір видався дуже емоційним та цікавим, учні розігрували веселі сценки,співали пісні про кохання Марина Мартинюк, Іринка Кривов яз, Катерина Остапчук, Настя Зенян, Олег Стебельський, грали на  музичних інструментах Ольга Божок, Юлія Осадча , радували глядачів танцями Марійка Олійник, танцювальні колективи будинку дитячої творчості «Росинка» (керівник Алла Васильківська), «Імпульс» (керівник Катерина Боварь). 
Не обійшовся вечір і без шоу-конкурсу, у якому брали участь п’ять молодих пар (учні школи-гімназії), Конкурсанти виконували різні завдання:  демонстрували свої інтелектуальні здібності, відповідали на різні питання ведучих свята. Гарячих оплесків не шкодували для них та учасників конкурсів глядачі та вболівальники. 
Пару переможців визначали оплесками глядачі. Нею стали Ірина Спринчак і Данило Закорченний.
 Від імені селищного голови усіх учасників шоу-конкурсу привітала та вручила призи секретар селищної ради Валентина Залюбівська. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь