A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

.

Дата: 26.09.2016 10:48
Кількість переглядів: 923


Вчетверте Томашпіль у цю чудову осінню пору став гандбольною столицею Поділля. Саме в ці дні в селищі проходить  відкритий чемпіонат Вінницької області з гандболу серед чоловічих команд на Кубок мера. У турнірі беруть участь 7 команд: ГК « МДЮСШ» м. Вінниця, ГК «Вечірня Вінниця», ГК «ВДПУ», ГК «ТНЕУ» м. Тернопіль, ГК «Олімпік» смт. Томашпіль, гандбольна команда «Гнатків» Томашпільського району, гандбольна команда Томашпільської РДЮСШ.
Відкриття змагань відбулося у спортивному залі Томашпільської РДЮСШ. Після шикування  право підняти прапор України було надано капітанам команд. А до спортсменів та всіх присутніх на святі спорту звернувся господар змагань селищний голова Томашполя Валерій Немировський:
- Ми раді вітати вас на турнірі, і віриться, що наша томашпільська земля запам’ятається вам гостинністю, щирістю і теплом. Хай спортивне щастя буде з вами, гра принесе задоволення, а перемога буде у найсильніших. А щоб додати до спортивного азарту ще більшого інтересу, повідомляю, що на переможців чекає ще й грошова винагорода у 1500 гривень, за друге  місце – 1000 грн і за третє місце – 500 грн.  Тож бажаю всім спортивного щастя, удачі, здоров’я. І хай переможе найкращий!
Привітали учасників змагань також голова Томашпільської райдержадміністрації Олександр Закорченний, голова федерації гандболу Вінницької області Олександр Павлюк, голова комітету з організації та проведення змагань федерації гандболу України Євгеній Петрушевський, який зокрема відзначив, що вражений високим рівнем підготовки бази до проведення змагань, який демонструє Томашпіль, і побажав спортсменам перемог на ігровому полі, а головне – здоров’я.   Хлібом-сіллю вітали шановних гостей та спортсменів вихованці Томашпільського Будинку дитячої творчості, а ще подарували їм невелику концертну програму, родзинкою якої стала пісня «Ой роде наш красний» у виконанні Софійки Перець, батько якої є капітаном гандбольної команди «Гнатків». 
Після жеребкування розпочалися перші змагання, які завершаться 25 вересня.  В той же день відбудеться й нагородження команд.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь