A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

.

Дата: 26.09.2016 10:49
Кількість переглядів: 669

Гандбольний турнір на Кубок мера Томашполя завершився у неділю. Того дня у фінальних іграх силами мірялися ГК «Олімпік» Томашполя та «ТНЕУ» м. Тернопіль, ГК «ВДПУ» і «Вечірня Вінниця». У загальному підсумку перемогу здобули гандболісти ГК «ВДПУ», на другому місці – тернополяни і на третьому – ГК «Вечірня Вінниця». 
На урочистому підбитті підсумків змагань селищний голова Томашполя Валерій Немировський нагородив переможців  Кубками та грошовими винагородами, інші команди – Грамотами. За рішенням суддівської колегії, до складу якої входили окремі гравці та тренери команд, голова Вінницької обласної федерації гандболу Олександр Павлюк вручив статуетки кращим у цих змаганнях гравцю, воротарю і тренеру команд.  Він також відзначив добру організацію проведення турніру, роботу суддівської колегії, яку очолював голова Томашпільської районної федерації гандболу Василь Поштар, подякував селищному голові Валерію Немировському за активну підтримку в селищі й області такого виду спорту, як гандбол.  Спортсмени сфотографувалися на згадку про турнір 2016 року.
Слід відзначити, що змагання такого рівня проходять у Томашполі не вперше. Цього року їх проведення стало можливим завдяки не лише фінансовій підтримці селищного голови, але й спонсорів. Ними стали Віталій  Ніколаєнко – директор  компанії «Вольтаж Груп»,  фермерське господарство «Дагор» с. Ракова, агрохолдинг «Зелена долина». Допомогу в облаштуванні проживання та частково харчування надали приватний підприємець Павло Барчишин і родина Олійників. Віриться, що і в наступному році гандбольний турнір збере не тільки постійних учасників, а що до них приєднаються й команди з інших міст України  та зарубіжжя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь