A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Відкрито центр надання адміністративних послуг

Дата: 08.01.2014 11:01
Кількість переглядів: 1696

           8 січня 2014 року у Томашполі у тестовому режимі розпочав роботу Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП). Центр надання адміністративних послуг створено для полібшення якості адміністративних послуг, які надаються виконавчими органами і органами державної влади.

 

       Найважливіше в роботі ЦНАП - усунення перешкод, що можуть виникнути при одержанні документів дозвільного характеру, забезпечення прозорості і відкритості розгляду звернень громадян та суб'єктів господарювання до органів влади, створення передумов для попередження корупції в органах виконавчої влади через запровадження єдиної системи електронного документообігу.

         У роботі центру братимуть участь такі органи виконавчої влади і державні установи як: управління праці та соціального захисту населення, відділ містобудування та архітектури, відділ сім'ї та молоді райдержадміністрації, відділ Держземагентства, Томашпільська селищна рада, а також адміністратор дозвільного офісу. Всього 6 учасників, які забезпечуватимуть надання понад 50 адміністративних послуг. На перспективу кількість послуг поступово буде розширено. У Центрі їх надаватимуть також представники податкової інспекції, управління пенсійного фонду, паспортного столу та ін..

         Варто зазначити, що Центр надання адміністративних послуг розташовано на 1-му поверсі приміщення старої школи по вулиці Леніна, 16. Роботи з його створення тривали впродовж вересня-грудня 2013 року. Всього витрачено 231,1 тис.грн., з них 72,6 тис.грн. - кошти державного бюджету, 40 тис.грн. - районного, 110 тис.грн. - селищного, 8,5 тис.грн. - позабюджетні кошти. Реконструйовано зовнішню мережу теплопостачання, встановлено нові радіатори опалення, врахувавши всі передбачені законодавством вимоги, проведено перепланування приміщення за принципом "прозорого офісу", що забезпечує абсолютну відкритість спілкування суб'єкта звернення з представниками влади. Тут облаштовано сектори обслуговування, прийому, інформування, очікування, а також кімнати для роботи з документами, архів та ін.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь