A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Селищний голова привітав працівників соціальної сфери з професійним святом

Дата: 03.11.2017 11:56
Кількість переглядів: 773

У першу неділю листопада згідно з Указом Президента України від 13.04.1999 № 374/99 відзначають День працівника соціальної сфери.

Томашпільський селищний голова Валерій Немировський напередодні свята  привітав працівників Томашпільського районного центру зайнятості, яким багато років керує Надія Чижевська. Побажав творчого натхнення, здійснення всіх задумів і мрій, щоб завжди їх супроводжували милосердя та доброта, бажання та спроможність бути корисними людям і вручив керівнику та колективу  грамоту за наполегливу і самовіддану працю, вагомий внесок  у розбудову демократичного і громадянського суспільсьтва, добросовісне ставлення до роботи у справі поліпшення добробуту населення.
- Ваша праця сповнена гуманізму, милосердя, тепла. Усі Ви не байдужі до людських проблем, завжди відкриті для спілкування з тими, хто потребує Вашої допомоги. Переконаний, що Вам вистачить снаги, витримки та професіоналізму для подолання всіх труднощів у справі поліпшення добробуту населення нашої громади та району в цілому, соціального захисту тих, хто його потребує, - звертаючись до працівників, зазначив селищний голова.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь