A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Загальні збори громадян

Дата: 22.02.2016 12:10
Кількість переглядів: 1199

Аби заслухати звіт селищного голови про роботу в 2015 році зібрались томашпільчани в п`ятницю 19 лютого в районному Будинку культури. Значить, не байдуже людям, як і чим живе селище, що зробила і планує зробити місцева влада для його розвитку в році наступному і в майбутньому. 
Збори розпочалися з хвилини мовчання за загиблими під час трагічних подій Революції Гідності героями Небесної Сотні, пам'ять яких вшановується в ці дні.

Фото без опису

Потім після кількох організаційних хвилин (вибори голови та секретаря зборів) до  слова запросили селищного голову Валерія Немировського. Звіт він розпочав із подяки своїм виборцям, які вдруге виявили йому довіру, обравши 25 жовтня 2015 року на посаду селищного голови.

Фото без опису

А далі Валерій Федорович проінформував присутніх про свою роботу та роботу селищної ради, виконкому селищної ради у 2015 році.  Інформація голови ілюструвалась  слайдами на великому екрані.


                                   (Для перегляду тексту звіту натисніть тут)
 

Про свою роботу прозвітував і старший інспектор сектору патрульної поліції Томашполя Володимир Сичук.

Фото без опису

Далі почалося  обговорення звітів, у якому взяли участь А.О.Ласкорунська та О.В. Ласкорунський, яких найбільше «болить» доля місцевої меблевої фабрики, діяльність якої могла б стати джерелом робочих місць для томашпільчан.

Фото без опису

Але їхні виступи адресувалися насамперед до правоохоронних органів, податкової інспекції, прокуратури, а виступ Г.В. Григор’євої – обласного Держдепартаменту з охорони здоров’я.

Фото без опису


Високу оцінку роботі селищного голови, селищної ради та виконкому селищної ради дала заступник голови районної ради Лариса Нароган.  

Фото без опису

У зборах громадян Томашполя взяли участь керівник апарату райдержадміністрації Віктор Калась,  начальник Томашпільського ВП Тульчинського ВП ГУНП у Вінницькій області Віталій Стахов, головний лікар РМЦ ПМСД Світлана Семенюк, начальник управління праці та соціального захисту РДА Тетяна Дідик, голова Томашпільського суду Олег Пилипчук, начальник Томашпільського відділення Крижопільської ОДПІ Олександр Білецький та   інші керівники управлінь, організацій району. 

Фото без опису


На зборах було розглянуто і звернення теперішніх та колишніх працівників КУ «Томашпільська ЦРЛ» і прийнято рішення направити листи до Томашпільської райдержадміністрації та районної ради, до обласної державної адміністрації та обласної ради для  вирішення порушеної в зверненнях проблеми. Прямо в залі розпочали збір підписів щодо відсторонення від посади головного лікаря КУ "Томашпільська ЦРЛ" О.Краківської.

Фото без опису

Відповідні рішення прийняли збори і по звіту селищного голови і старшого інспектора сектору патрульної поліції - звіти взяти до відома.  

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь