A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Як Томашпіль Новий рік зустрічав

Дата: 04.01.2016 12:57
Кількість переглядів: 1226

Кілька  днів яскраве оголошення запрошувало на центральну площу жителів Томашполя  і його гостей зустрічати Новий  2016-ий рік. Тож не дивно, що після того, як годинник відбив 12-ту годину, на площі перед селищною радою почали збиратися люди. І хоч надворі морозець припікав добряче, це не завадило юнакам і дівчатам, людям різного віку і цілим родинам прийти на новорічне дійство. Тут  на них чекали Дід Мороз і Снігурка, ролі яких виконували Олександр Васильківський – методист районного Будинку культури та Інна Шклярук – секретар виконкому селищної ради, Чарівниця (Леся Сичук – начальник ВОС селищної ради), різні ігри, розваги, запальна музика. Про те, щоб усім було весело й цікаво, подбав і селищний голова Валерій Немировський, і організатори свята. За кошти селищного голови було придбано призи для учасників конкурсів.

  Усіх присутніх на святкуванні з Новим роком привітав селищний голова Томашполя Валерій Немировський. Він коротко охарактеризував, якими здобутками порадував рік 2015-ий. Це завершення робіт з вуличного освітлення, капітальний ремонт вулиць Пестеля і Чапаєва, частковий - інших вулиць та прибудинкових територій. І визнання роботи Томашпільської селищної ради в справі енергозбереження Кабінетом Міністрів України на всеукраїнському і міжнародному рівні. Врешті-решт  – відкрито громадську вбиральню. Що теж є знаковим для нашого селища, бо говорить про Томашпіль як про цивілізований населений пункт.

  А далі люди на площі танцювали, брали участь у різноманітних конкурсах, виголошували свої вітання з Новим роком. І природа ніби відчула той святковий настрій, засіваючи все навколо легеньким сніжком, запаливши в небі міріади яскравих зірочок.

   З Новим роком, Томашпіль! З новим щастям, томашпільчани!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь