A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Увага конкурс!

Дата: 01.02.2017 12:59
Кількість переглядів: 925

Оголошення про проведення конкурсу з визначення установи банку для розміщення тимчасово вільних коштів селищного бюджету на депозитних рахунках.
Томашпільська селищна рада оголошує конкурс з визначення установи банку для розміщення тимчасово вільних коштів селищного бюджету на депозитних рахунках.
     У конкурсі можуть брати участь банки, філії (відділення) за умови якщо:
держава прямо та/або опосередковано володіє 75 чи більше відсотками їх статутного капіталу та/або голосів. До яких  протягом останнього року Національний банк не застосовував таких заходів впливу, як обмеження, зупинення чи припинення здійснення окремих видів операцій та віднесення банку до категорії проблемних або неплатоспроможних
Учасник конкурсу повинен надати конкурсній комісії з визначення установи банку для розміщення тимчасово вільних коштів селищного бюджету на вкладних  (депозитних) рахунках такі документи:
1.    Заяву на участь у конкурсі;
2.    Конкурсні пропозиції  щодо розміщення  тимчасово вільних коштів селищного бюджету на вкладних (депозитних)  рахунках, які обов’язково включають пропозиції щодо:
-процентної ставки;
-термін, протягом якого банк здійснює повернення коштів на рахунок селищного бюджету за письмовим зверненням виконавчого комітету Томашпільської селищної ради;
-незнижувального залишку на депозитному рахунку;
- умови та періодичність сплати процентів.
3.    Завірені належним чином копії: 
-свідоцтва про державну реєстрацію банку, виданого державним реєстратором;
-свідоцтва про державну реєстрацію банку, виданого Національним банком України;
-статуту банку;
-положення про філію (відділення) банку;
- банківської ліцензії на право здійснення банківських операцій;
-довіреності керуючому філією (відділенням) банку;
-довідку Національного банку України  щодо відповідності банку, який бере участь у конкурсі, умовам розміщення тимчасово вільних коштів місцевих бюджетів на вкладних (депозитних) рахунках у банках, визначених у підпункті б) пункту 3 Порядку розміщення тимчасово вільних коштів місцевих  бюджетів на вкладних (депозитних) рахунках у банках, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12.01.2011р №6 (зі змінами).
-Відомості з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України, видані банку та філії (відділенню) (в разі наявності) органами статистики;
-Витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, виданий банку державним реєстратором.
Пропозиції подаються в запечатаному конверті до 09.00 год. 24.02.2017р. за адресою: 24200, площа Тараса Шевченка, 1, смт. Томашпіль Томашпільського району Вінницької області , тел: 2-14-82. На конверті з пропозицією необхідно вказати: «Не відкривати до 10.00. год. 24.02. 2017 р».
Розкриття пропозицій відбудеться 24.02.2017р. о 10.00 год. за адресою: 24200, площа Тараса Шевченка, 1, смт. Томашпіль Томашпільського району Вінницької області.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь