A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

3 позачергова сесія

Дата: 10.02.2017 13:25
Кількість переглядів: 919

На 3-ю позачергову сесію селищної ради 8 скликання, що відбулася 9 лютого, було винесено 35 питань,які стосувалися різних сторін життєдіяльності Томашпільської  об єднаної  територіальної громади.
Перед тим,як відкрити сесію, селищний голова Валерій Немировський  вручив виконуючим обов`язки старост Горишківки,Нетребівки,Ракової нові печатки, якими вони відтепер будуть скріплювати необхідні документи.
Згідно з порядком денним на 3-ій позачерговій сесії заслухано звіт про виконання бюджету за 2016 рік. Інформацію по цьому питанню дав селищний голова.
На сесії затверджено «Єдину комплексну програму з профілактики правопорушень та поліпшення техногенної і пожежної безпеки Томашпільської об`єднаної територіальної громади на 2017 – 2021 роки»,  внесено доповнення до «Програми соціально-економічного розвитку територіальної громади на 2017 рік», затвердженої рішенням 1 сесії селищної ради 8 скликання від 06.01.2017 року,які стосуються зниження вартості ліків для хворих на гіпертонію,забезпечення харчуванням учнів шкіл об`єднаної територіальної громади та нарахування заробітної плати обслуговуючому персоналу шкіл,фінансової допомоги органам правопорядку та  Державної служби  з надзвичайних ситуацій району.
Про необхідність внесення планових уточнень до селищного бюджету  інформувала головний бухгалтер селищної ради Олена Грушевич. Прийнято відповідне рішення.
Депутати підтримали пропозицію селищного голови про затвердження кандидатури Німерчука Івана Васильовича на посаду заступника голови селищної ради, дали дозвіл на виготовлення проектно-кошторисної документації на перекриття даху Нетребівського будинку культури, проектно – кошторисної документації з будівництва багатоповерхового житлового будинку в смт.Томашпіль по вулиці І.Франка, а також вступу Томашпільської об`єднаної територіальної  громади до Асоціації об`єднаних територіальних громад України.
Розглянуто ряд земельних питань,звільнення від плати за харчування в ДНЗ дітей з багатодітних сімей та учасників АТО.
Окремі питання порядку денного відкладені  до вивчення, рішення по них прийматимуться на наступних сесіях.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь