A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Нагороджені відзнакою «За заслуги перед Томашпільщиною»

Дата: 25.03.2016 13:55
Кількість переглядів: 1193

У березні 2008 року Томашпільський район відзначав своє 85-річчя з часу утворення. Ці роки увібрали у себе чимало подій – трагічних і радісних, ознаменувалися трудовими успіхами у народному господарстві і ратними - на полях битв другої світової війни. У здобутках, які мав наш район у минулі роки і якими гордиться сьогодні, є вагомий внесок жителів районного центру. Тож недарма серед томашпільчан, які з нагоди ювілею району були відзначені найвищою нагородою «За заслуги перед Томашпільщиною», заснованою в цей ювілейний рік, є й томашпільчани. Так серед перших, хто отримав відзнаку, є Лисий Степан Юхимович – колишній  директор Томашпільського цукрового заводу, який більше 30 років очолював колектив цукроварів і зробив значний внесок у розбудову як підприємства, так і нашого селища. Рішення про присвоєння йому цього звання було прийнято на 18 сесії районної ради 5 скликання  23 липня 2008 року  № 351. 


У 2010 році почесну нагороду вручено Гріненку Олександру Олексійовичу, завідуючому хірургічним відділенням Томашпільської ЦРЛ (рішення 28 сесії 5 скликання від 29 липня 2010 р. № 368).

У 2011 р. відзнаки удостоєний Пилипчук Володимир Іванович – селищний голова Томашполя (посмертно) (рішення 8 сесії 6 скликання від 22 серпня №106). Нагороду вручено дружині, а грошову винагороду вона передала Гнатківському реабілітаційному центру для дітей та молоді з функціональними обмеженнями.
 

У 2012 р. Почесну відзнаку отримали Пеньківський Василь Омелянович – голова правління Томашпільського АТ «Райагробуд» Вінницької області (1978 – 1996 рр.)  та Хмельницький Анатолій Іванович – головний державний санітарний лікар Томашпільського району (рішення 17 сесії 6 скликання від 23 серпня №236).
 

У 2015 році Почесною відзнакою «За заслуги перед Томашпільщиною» нагороджено томашпільчанина Гаврилюка Ігоря Володимировича - учасника АТО на сході України, який загинув, захищаючи волю і незалежність держави, під м. Дебальцево на Донеччині у лютому 2015 року (рішення 37 сесії 6 скликання від 26 березня №591).

Цього ж року відзнаки удостоєний Сауляк Володимир Арсенійович (посмертно) – колишній директор Томашпільської ЗОШ, завідувач методкабінету та відділу освіти райдержадміністрації, письменник, автор 6 книг про наш подільський край (рішення 39 сесії 6 скликання від 20 серпня № 637).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь