A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Урочисто відзначали у Томашполі свято  дзвоника

Дата: 27.05.2016 14:07
Кількість переглядів: 733

Останній тиждень травня увінчався по всій Україні гарним святом – у всіх школах країни пролунали малинові передзвони, що сповістили про завершення 2015 – 2016 навчального року. Цього свята щороку з нетерпінням чекають школярі, для яких настає пора літніх канікул, з тривогою і хвилюванням – завжди учні-випускники та їхні батьки, адже для них починається нове життя – незвідане і загадкове.
Нова Томашпільська школа-гімназія вже впяте проводжала в доросле життя своїх випускників. На свято останнього дзвоника до школи прийшло багато гостей. Серед них голова Вінницької обласної ради Анатолій Олійник, голови Томашпільської райдержадміністрації Олександр Закорченний та районної ради Дмитро Коритчук, селищний голова Томашполя Валерій Немировський та інші.
Під звуки урочистого маршу на площу перед школою, де вишикувалися всі учні, виходять основні герої свята – учні 11-А й 11-Б класів разом зі своїми класними керівниками Л.В.Загороднюк та Н.В.Кмитюк. Звучить Гімн України – і свято розпочинається.
Коротко про здобутки шкільного колективу в цьому навчальному році інформував директор П.В.Антонишин. Привітали випускників та весь колектив школи голова обласної ради та голова райдержадміністрації і вручили Грамоти переможцям обласних і районних предметних олімпіад та їхнім наставникам. У своєму вітанні випускникам селищний голова Валерій Немировський наголосив на тому, як важливо вибрати правильно майбутню  життєву дорогу, дорогу, яка зробить життя щасливим та успішним, і побажав усім веселих канікул, радісного настрою, віри  в майбутнє і мирного неба над головою. Від імені селищної ради він вручив Подяки та подарунки переможцям конкурсу на кращий твір на тему «Яким я бачу Томашпіль сьогодні та в майбутньому», що присвячувався 400-літтю першої письмової згадки про Томашпіль і відзначатиметься у серпні цього року. Цими переможцями стали Настя Зенян, Маряна Гереш, Софія Шклярук, Вікторія Сліцька та Г Гандзій.
Щиро і зворушливо вітали випускників їхні перші вчителі та класні  керівники,  першокласники. Напутнє слово прозвучало й від батьків, які вручили дітям пишні короваї та обсипали житом-пшеницею за добрим українським звичаєм. Мелодія незабутнього шкільного вальсу закружляла пари. То випускники запросили до танцю своїх учителів та гостей свята. Святкового  настрою додали й гуртківці Будинку дитячої творчості, які подарували всім присутнім яскравий і вражаючий масовістю флеш-моб «Сонце миру – дітям планети».
Нарешті прозвучали  й звуки останнього у цьому навчальному році дзвоника, що весело переливалися сріблом у руках маленьких першокласників, які зручно вмостилися на плечах випускників.  Що ж попереду й справді чудова пора –  для когось - літні канікули, для когось -  шкільні й життєві екзамени. Та головне, щоб настав  мир на нашій українській землі! 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь