A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

День Святого Валентина

Дата: 15.02.2017 14:13
Кількість переглядів: 1123

Кохання – одне з найкращих і найглибших людських почуттів, невичерпне та вічне, як саме життя. Його сила облагороджує, робить людину добрішою і кращою, спрямовує на величні діла і героїчні вчинки.
День Святого Валентина, або як його ще називають -  День усіх Закоханих, 14 лютого святкували у районному будинку культури представники Томашпільської громади.
Хоч надворі ще зима, але у серця вже постукала весна. Кохання не боїться холоду і розквітає будь-якої пори року. Цей день прийнято проводити з коханими людьми, дарувати їм подарунки і листівки у формі сердець, які називають «валентинками». Увійшовши до української культури, День Св. Валентина вже набув досить великої популярності, особливо серед молоді.
У цей  лютневий день на душі було тепло як ніколи, а повітря заполонило відчуття щастя і романтики.
Зал прикрашений різноманітними символами кохання: сердечками, янголятами, квітами, повітряними кульками. Був дуже гарний і цікавий Пісенний вернісаж «Мелодії кохання», присвячений  дню закоханих. У ньому брали участь учасники художньої самодіяльності Нетребівки, Горишківки, Ракови та Томашполя. На святковій сцені лунало багато пісень про кохання, звучали композиції ансамблю музичної школи «Елегія» також, подарували запальний танець глядачам Марійка Олійник та Назарій Андрущенко та ще багато інших талановитих виконавців підняли настрій усім присутнім своїм виступом. 
Про те, як у нас з’явилося свято закоханих, про історію життя святого Валентина, про народження першої «валентинки», значення поцілунку в житті кожної людини, протягом вечора розповідали ведучі цього гарного свята Інна Карпин та Олександр Васильківський. Тож свято видалося не лише веселим, емоційним, але й пізнавальним. Також було організовано аукціон - "Квіти для коханої", в якому переміг томашпільчанин Михайло Луцишин, який крім квітів отримав можливість безкоштовної романтичної вечері у ресторані з коханою дівчиною.
Організатори свята в особі селищного голови Валерія Немировського потурбувались і про подарунки для учасників пісенного вернісажу, які вручила секретар селищної ради Валентина Залюбівська.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь