A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Відзначення Дня місцевого самоврядування

Дата: 06.12.2013 14:13
Кількість переглядів: 948

7 грудня, в Україні святкують День місцевого самоврядування. Саме цього дня, ще в 1990 році, коли Україна перебувала у складі Радянського Союзу, був прийнятий закон про місцеве самоврядування.
Тож сьогодні всі, хто працює в сільських, селищних, міських, районних і обласних радах відзначають своє професійне свято.
Місцеве самоврядування – це потужна сила, яка має велику довіру населення. Спільна роботи органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування допомагає вирішувати нагальні проблеми Томашпільчан.

5 грудня в Томашполі відбулися урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування. Присутніх привітали голова районної адміністрації Олександр Корчовий, голова районної ради Анатолій Олійник, перший заступник директора департаменту освіти і науки Вінницької обласної державної адміністрації Олена Чорна.


Голова районної ради А.Д. Олійник та голова райдержадміністрації О.К. Корчовий вручили посадовим особам органів місцевого самоврядування Почесні Грамоти та Подяки за сумлінну працю, добросовісне відношення до виконання службових обов’язків з нагоди Дня місцевого самоврядування. Вихованці районного будинку дитячої творчості подарували всім присутнім святковий концерт.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь