A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Шановні бухгалтери!!!

Дата: 15.07.2016 14:28
Кількість переглядів: 694

Кожна професія є творчою, адже будь-яка справа вимагає творчого, індивідуального підходу, не зважаючи на її складність і напрям. Не доречно вважати, що навіть звичайна робота з цифрами, яка з роками доводиться «до автомату», є нецікавою. Тому і така професія як бухгалтер – не є виключенням, а, радше, прикладом даного правила.
Сучасний бухгалтер – це, насамперед,  людина з високим інтелектом, яка знає свою роботу, бачить цілі в своїй професії, чесна і порядна персона. Ця професія для здібних, прагнучих до праці і совісних людей.
Гармонійно поєднувати роботу і відпочинок може не кожен, тим не менше, бухгалтери потребують цього, як ніхто. Через складність і напруженість їх безпосередніх обов’язків, відпочинок є єдиним острівцем втіхи кожного бухгалтера.
Хтось із легкістю віршує або має надзвичайні слух і голос, хтось майстерно конструює чи має надзвичайну пам'ять, а хтось вправно складає і систематизує числа. Тож кожна професія повинна приносити людині задоволення. Вона з гордістю має казати, що працює у найкращому в світі місці, що її робота – це, по суті, її хобі.
Вітаю  бухгалтерів Томашпільської селищної ради, бухгалтерів комунальної служби,  бухгалтерів дитячих навчальних закладів та всіх бухгалтерів селища з професійним святом – Днем бухгалтера. Бажаю Вам успіхів у роботі, затишку вдома, щастя, здоров’я та здійснення всіх Ваших мрій.

Томашпільський селищний голова                                                  Валерій НЕМИРОВСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь