A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Щасливі діти - щасливе майбутнє країни

Дата: 20.05.2016 14:36
Кількість переглядів: 992

Незабутня пора дитинства…  Вона в серці кожного з нас, бо нагадує про щасливі дні, коли поруч були турботливі мама і тато, люблячі дідусь і бабуся, улюблені іграшки й веселі розваги.
Щоб зробити пам’ятними роками саме роки дитинства, у світі запроваджено Міжнародний день захисту дітей, який відзначається 1 червня. Тож напередодні Міжнародного дня  й розпочалися в Томашполі святкові заходи, приурочені до цього дня. У програмі – велопробіг, і Флеш-моб, і музичні конкурси, і концерт, і дитяча казкова вистава, і спортивні змагання. А відкрили святкову програму вихованці Томашпільського ДНЗ «Сонечко». Вони взяли найактивнішу участь у веломарафоні, до якого їх готували батьки й вихователі і який проходив під патронатом селищного голови Томашполя Валерія Немировського 20 травня.
Ще з самого ранку до дитячого садочка підїздили автомобілями, підходили батьки, і у багатьох із них у руках були дитячі велосипедики. Тож у велозмаганні, як виявилося, побажали взяти участь дітки з усіх груп, починаючи з наймолодшої. Всього учасників було 95.
І ось центральна площа старовинного селища, умита дощами, обрамлена свіжою зеленню дерев і трав, зігріта  теплим сонечком, враз розцвіла дитячими усмішками, прикрасилася барвистими кульками та  яскравими костюмами. Це маленькі учасники веломарафону, глядачі – малята з дитсадочка та вболівальники прийшли на спортивні змагання. До них із вітальним словом звернувся селищний голова Валерій Немировський, побажав усім міцного здоров’я, а юним спортсменам – рости щасливими та перемоги у змаганні.
Перед початком заїзду спортивну розминку з дітьми провів веселий клоун Вітамінчик, інструктаж – начальник відділу фізичної культури і спорту райдержадміністрації Г.В.Слободян. врешті перші учасники, а це наймолодші вихованці ДНЗ, шикуються на старті. Звучить команда «Руш!» і малюки, стараючись зі всіх сил, поспішають  на своїх триколісних «кониках» до фінішу.  Ось і перші переможці!
Далі заїзд за заїздом, чітко проходить змагання, серед хлопчиків і дівчаток, визначаються переможці у різних вікових категоріях. Нарешті фінішують найстарші, і веломарафон завершився. Суддівська колегія підбиває підсумки. Їх оголосив головний суддя Г.В.Слободян та передав завідувачу ДНЗ «Сонечко» О.І.Годній (до речі, ініціатор і організатор веломарафону) грамоти переможцям. Їх, як і призи, буде  вручено дітям у садочку. Селищний голова від селищної ради передав їм альбоми , розмальовки, пазли, а солодощі  - для всіх дітей. Подарунки дітям вручили також О.І.Ярош від служби у  справах дітей РДА та Л.А.Нароган, заступник голови районної ради, від президії районної організації жінок України.
Свято спорту, здоров’я, веселого настрою завершилося, але святкові заходи ще будуть, бо щасливе дитинство дітей – це щасливе майбутнє країни.  

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь