A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Міс осінь 2017

Дата: 25.10.2017 14:44
Кількість переглядів: 1083

  Осінь – кольорова пора року. Скільки поетів освідчувались їй у коханні, скільки художників увіковічнили її красу у своїх полотнах.  А вона кожного року знов і знов зачаровує нас своєю безмежною щедрістю та неймовірною красою.


В останній робочий день перед осінніми канікулами у Томашпільській школі-гімназії  проводився традиційний конкурс краси та грації, інтелекту і талантів  «Міс осінь 2017». На ньому побувала і секретар Томашпільської селищної ради Валентина Залюбівська.
Святково прикрашена зала, лагідна музика зустрічали гостей, які прийшли на свято для того, щоб обрати одну - найкрасивішу, найталановитішу, найелегантнішу старшокласницю. Дівчата гарно підготувалися до участі у конкурсі. Вони вражали своєю красою й талантами: співали, читали вірші, танцювали, частували шедеврами кулінарії тощо… Талант у кожної дівчини був особливий, і усі виступили неперевершено.
Найяскравішим моментом шоу стало дефіле конкурсанток  у вечірніх сукнях, в яких вони і чекали підсумків конкурсу від журі. Журі складалося з тих, хто по-справжньому цінує вроду і талант, адже оцінювалися не лише зовнішність, а й розум та моральні якості дівчат. 
В актовій залі зібралася неабияка група підтримки кожної з конкурсанток, до якої входили однокласники, вчителі та батьки.
Звичайно, кожна учасниця конкурсу гідна першого місця, але ж потрібно було обирати кращу з кращих. Як зазначили члени журі, вийшовши на сцену, зробити це було непросто, оскільки дві конкурсантки набрали однакову кількість балів.
Потрібен був додатковий конкурс, у якому перемогла Анастасія Андрущенко. Вона й стала «Міс Осінь – 2017,» а до того ж вона набрала найбільшу кількість голосів глядачів і стала «Міс глядацьких симпатій». «Міс сучасність» – Надія Мельник, «Міс ніжність» - Лілія Шкурак ,  «Міс оригінальність» – Діана Іринчак.
 Члени журі  привітали учасників та вручили призи  від селищного голови Валерія Немировського, та квіти, подарунки – від підприємців селища – Н. Максименко, Є. Жмуд, В. Тімкової, Г. Червань. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь