A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Дитячий майданчик на радість маленьким нетребівчанам

Дата: 15.05.2017 14:46
Кількість переглядів: 2164

Посмішки, радість в очах, щасливі обличчя дорослих і дітей, всупереч   хоч і сонячній, але прохолодній погоді.

Для малечі  с.Нетребівки, що входить до  Томашпільської об`єднаної територіальної громади, 13-го травня, у день матері,  відбулося  справжнє свято – відкриття дитячого ігрового майданчика.
Про нього мріяли дітлахи  та молоді матусі, їм так хотілося  добре та корисно проводити свій вільний час. Адже у сільських дітей, на відміну від міських, мало можливостей для свого розвитку і дозвілля.
Ополудні стали збиратися місцеві  жителі села, юні нетребівчани на просторій площі перед сільським будинком культури. Діти, ще до початку відкриття майданчика, весело підстрибували на батуті,  встановленому на площі на прохання селищного голови Валерія Немировського. 
По дві сторони перед входом до майданчика гарно оздоблено клумби, на них висаджені різнокольорові квіти та декоративні дерева, які стали  окрасою цього майданчика. Вздовж  паркану  встановлені садові лавки – подарунок  від селищного голови  Валерія Немировського. Цього дня  вони всі зайняті: бабусі, мами з маленькими дітьми  зручно розмістилися, щоб поспостерігати за святковими урочистостями. На майданчику, з нагоди його відкриття, встановлено  гірки, гойдалки, пісочницю…..  
Лунає святкова музика. Нарешті починається й саме свято - урочисте відкриття  майданчика. Виконуюча обов`язки старости села Нетребівка Валентина Дубчик та голова Томашпільської об`єднаної територіальної громади Валерій Немировський  перерізають символічну стрічку. До слова запрошується в.о.старости села Валентина Дубчик. Цей день для неї став справжнім святом, оскільки саме з її ініціативи народилася ідея встановлення дитячого майданчика. «Плани збудувати в парку майданчик на місці знесеного пам`ятника  Михайлу Фрунзе   виникли  в 2016 році, - говорить Валентина Дубчик. - Розпочалися роботи з розчистки кущів та бур’янів, вивезення сміття.  Сьогодні ми задоволені тим, що нам вдалося ці плани здійснити. Я дякую за підтримку селищному голові Валерію Немировському, депутатам сільської ради попереднього скликання, всім тим, хто долучився до цієї доброї справи для наших діток. Тепер і малеча, і школярі матимуть змогу тут змістовно, весело та з користю проводити свій вільний час. 
Привітав присутніх з відкриттям майданчика і селищний голова Валерій Немировський та подарував дві гарні статуетки, які будуть  прикрашати вхід до  майданчика.  Селищний голова  відзначив, що для нього цей день - дуже гарне і приємне свято. Дитячий сміх, який сьогодні дзвінко лунає тут, та радісні обличчя малечі надихають на те, щоб робити якнайбільше гарних, позитивних і корисних справ і в інших громадах, які приєдналися до Томашпільської селищної ради. 
«Нам є що сказати про свою роботу і навіть чим гордитися, - сказав Валерій Немировський. -Плани наші на майбутнє - зробити життя людей кращим та комфортнішим. Цей день показує, що всі проблемні питання, які є у нашій об`єднаній громаді, можуть бути вирішені завдяки добрій співпраці та старанню. 
І найперше, чим займеться місцева влада в селі, це ремонти доріг. Після закінчення дощів  будуть рівнятися дороги та підсипатися щебенем, будуть проводитися роботи з вуличного освітлення, і тоді жителі села  забудуть про те, які їм калюжі доводилося долати в темряві. Тому надіємось, що таких днів, як сьогоднішній, у нас ще буде більше.
Слова вдячності Валентині Дубчик, депутатам, які підтримали на сесії цю ідею та Валерію Немировському за тісну співпрацю, взаєморозуміння між ними та жителями села у вирішенні питань покращення життя у селі, висловили місцеві жителі, які відзначили, що за такий короткий період після об`єднання вони змогли зробити немало. 
Від місцевого юного покоління  було чути тільки слова вдячності тим, хто доклав зусилля до будівництва дитячого майданчика. І як приємно було чути від дітлахів ті слова, які гріють душу: «Ми будемо згадувати вас з вдячністю, ви втілили нашу мрію в життя».
Свято видалося теплим і затишним, як у родинному колі. До того ж  кожен з присутніх  отримав солодкі подарунки від Валерія Немировського та директора філії «Колос» ПрАТ ПК «Поділля» Олександра Головченка.
Закінчилися урочистості, але  ще довго лунав дитячий сміх, продовжувались ігри та розваги. І кожному, хто долучився до створення цього неймовірного заходу,  було зрозуміло: радість в дитячих очах – це насправді те, заради чого варто жити і працювати.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь