A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

4 сесія селищної ради

Дата: 01.03.2017 15:03
Кількість переглядів: 735

На 4-у позачергову сесію селищної ради 8 скликання, що відбулася 27 лютого, було винесено багато питань,які стосувалися різних сторін життєдіяльності Томашпільської  об єднаної  територіальної громади. 
В сесії взяли участь 21 депутат із 26-ти.
Депутати  надали дозволи ТОВ « ІТ ЩИТ» на реалізацію програми розгортання телекомунікаційної мережі операторського класу для надання  населенню та установам  інформаційних послуг в смт Томашпіль,  та ТОВ «АК»Зелена долина» на виготовлення проектно-кошторисної документації з очищення технічного ставка від мулових наносів, який знаходиться на річці Томашпільці в межах населеного пункту смт.Томашпіль,та проведення робіт з очищення технічного ставка і розміщення мулових носів на прибережній зоні технічного ставка.
Про необхідність внесення планових уточнень до селищного бюджету  інформувала головний бухгалтер селищної ради Олена Грушевич. Прийнято відповідне рішення.
Розглянуто ряд земельних питань, звільнення від плати за харчування в ДНЗ об єднаної територіальної громади дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей.
Відбулося голосування  і з питання «Про звернення до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України щодо припинення торговельних відносин з тимчасово окупованими територіями Донецької та Луганської областей».
З пропозицією про необхідність прийняття рішення звернувся до сесії депутат селищної ради Сергій Тімков. Після короткого обговорення суті звернення, депутати заявили про свої позиції голосуванням. За те. щоб звернутися до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України. щодо припинення торговельних відносин з тимчасово окупованими територіями Донецької та Луганської областей проголосували 14 депутатів, 7 депутатів утрималися.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь