A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Фонтан –  нова окраса Томашполя

Дата: 31.05.2016 15:09
Кількість переглядів: 947


Сонце в зеніті в цю пору купається в блакиті неба, а на Томашпільській землі воно сьогодні мало сьогодні можливість скупатися в блакитній воді реконструйованого фонтану. Свято відкриття селищного водограю відбулося в останній день весни 2016 року. Цього свята чекали всі, бо оновлена центральна площа, яка прикрасила селище, дитячий майданчик, встановлений на ній,  приваблюють сюди чимало дітей – школярів і малюків. А старий фонтан потребував  повної заміни. 
І ось з ініціативи селищного голови Валерія Немировського за підтримки депутатів селищної ради роботи з реконструкції розпочалися і незважаючи на фінансову кризу, на складну ситуацію в країні, благополучно завершилися: 31 травня 2016 року – року ювілейного- фонтан запрацював.
В урочистостях з нагоди його відкриття взяли участь голови  Вінницької облдержадміністрації та обласної ради Валерій Коровій і Анатолій Олійник, члени Координаційної ради  та окремі депутати обласної ради,  керівники району, гості і жителі селища і, звичайно, діти.
Хвилини довгого очікування події виправдалися: красивий, сучасний фонтан, центральний струмінь якого сягає близько 6 м, радує око, тішить душу. Адже не таким вже й багатим на позитивні емоції є наш час. Та завдяки тому, що на сході України тримають оборону наші збройні сили, де служить і багато томашпільців, завдяки тому, що місцева влада налаштована на таку роботу, яка б давала людині відчуття захищеності і підтримки, маємо чудовий об’єкт для відпочинку – селищний фонтан. Віриться, що відтепер центральна площа знову стане тим місцем, де призначатимуть побачення молоді люди, де наречені фотографуватимуться у свій найщасливіший час, де будуть відпочивати   і діти і дорослі.

Фонтан працюватиме щоденно з 11.00.до 24.00.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь