A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Неповторне диво — квіти!

Дата: 27.04.2017 15:15
Кількість переглядів: 809

Неповторне диво — квіти! Вони цвітуть для щастя, для радості і для добра, приносять у світ красу.Вони — частинка всієї живої зеленої природи, завдяки якій ми маємо змогу дихати чистим повітрям. 

Те, що квіти — це красиво, згодні, напевно, всі, вони  надихають нас на добрі справи.
Жителям Томашполя сонячного настрою додає  раннє цвітіння тюльпанів, які ось уже кілька років з легкої руки селищного голови Валерія Немировського стали окрасою, весняною візитівкою селища.
Тисячі білих, жовтих, рожевих, червоних тюльпанів живим барвистим килимом прикрашають у ці дні обидва боки центральної вулиці, що віднедавна носить ім’я Ігоря Гаврилюка, воїна, захисника України, її соборності, цілісності й незалежності, який загинув у зоні АТО. Каскадом золота спускається квіткова повінь і вулицею І.Д. Черняховського, червоними барвами переливається величезна клумба в центрі селища.   
Тішить кожного ця ніжна весняна краса, дарована природою і створена людськими руками. Той, хто любить квіти, піклується про них, знає, що у рослин також є душа. Вони дуже чутливі і вміють віддано любити людину, яка не шкодує праці і часу, щоб за ними доглядати.
Піклуючись про природу, ми піклуємося про себе, про своє здоров'я, про свою красу. Потрібно пам’ятати, що людина не може жити поза природою, і турбуючись про неї, ми робимо краще для себе і для майбутніх поколінь.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь