A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

«Будуємо громаду разом»

Дата: 23.05.2017 15:17
Кількість переглядів: 854

Під таким гаслом  в с. Горишківка, що входить до Томашпільської об’єднаної територіальної громади, відбулася зустріч представників проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (Пульс),

кураторами якого є Асоціація міст України та міжнародна організація IREX, із активістами та небайдужими  жителями села. Формою проведення неформальної зустрічі став кінолекторій, під час якого відбулося спілкування між громадянами  та представниками органів місцевого самоврядування на такі важливі теми , як децентралізація, бюджет громади, її плани на найближчий період та на перспективу. 
Учасники зустрічі мали можливість переглянути відеофільм про те, які реальні зміни відбулися в Байковецькій ОТГ, що на Тернопільщині,  та  слайди про те, що зроблено за перший рік в Калинівській об’єднаній територіальній громаді  на Вінниччині в результаті реалізації реформи з децентралізації. Коротка відеоінформація наочно демонструє, як можна в нинішніх умовах поліпшити життя в територіальних громадах, образно доносить  суть реформи, дає наглядні відповіді на запитання щодо необхідності  реформ. Сприяли щирій змістовній розмові на зустрічі й виступи голови Томашпільської ОТГ Валерія Немировського, в.о. старости с. Горишківка Василя Григорця, які поділилися інформацією про те, як діє реформа на місцевому рівні, відповіли на запитання громадян та закликали їх до активної участі в житті громади, в її  розбудові. Бо тільки разом ми  -  сила, бо тільки наші прагнення до змін і конкретні справи можуть ці зміни принести.
В кінці заходу учасники отримали також солідний інформаційний матеріал у вигляді постерів, листівок, розгорток, оглянули інформаційний куточок в читальному залі Горишківської сільської бібліотеки, де розміщені матеріали з питань децентралізації.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь