A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Для школярів пролунав Перший дзвоник

Дата: 02.09.2015 15:35
Кількість переглядів: 1086

Першого вересня традиційна урочиста лінійка, присвячена Дню знань, пройшла в НВК «Томашпільській ЗОШ І-ІІІ ступенів-гімназії».

Море квітів і білих бантів, привітання зі святом, побажання нових звершень і творчого росту.    

Вперше поріг школи переступили 88 першокласників, яких підтримати на свято прийшли їхні батьки та рідні. Наймолодші члени шкільної родини вже з першого дня довели, що гідні звання «першокласник»: виразно прочитали віршики та співали  біля рідної для них школи. З особливою тривогою в серці за кожним кроком своїх дітей спостерігали батьки і раділи, що їхні діти вступають в нове і водночас цікаве життя. Не менш хвилюючим свято видалося і для 37  випускників, бо для них цей Перший дзвоник пролунав востаннє. За доброю традицією старшокласники передали першокласникам вогонь знань. З побажаннями всім учням сміливо йти шкільною дорогою, нових звершень і відкриттів на цьому шляху. Звернувся до присутніх на урочистій лінійці директор НВК «Томашпільській ЗОШ І-ІІІ ступенів-гімназії» Павло Антонишин, який від імені всього педагогічного колективу,  подякував  батькам та учням які долучилися до збору коштів для підготовки до нового навчального року, ТОВ АК «Зеленій долині», фермерам, підприємцям та селищній раді  які надали спонсорську допомогу, і приділяють увагу до проблем школи, допомагають у їх вирішенні.

З початком нового навчального року учителів, учнів та їхніх батьків привітали : начальник відділу освіти райдержадміністрації Любов Мокрак, селищний голова Валерій Немировський, начальник Томашпільського відділення Приват Банку Микола Асаула.

У святковій обстановці пролунала мелодія Першого дзвоника і право першими зайти до школи на перший в своєму житті урок отримали першокласники. Після урочистостей, вітаючи один одного з Днем знань, школярі разом зі своїми класними керівниками і батьками розійшлися по класах.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь