A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Селищний голова Томашполя відвідав Свято-Троїцький храм в день Василя Великого 

Дата: 14.01.2016 15:40
Кількість переглядів: 1072

Чимало прихожан Свято-Троїцького храму Томашполя і Ракової зібралися в день Василія Великого на святкове богослужіння. Урочисто, піднесено, злагоджено звучали під склепінням церкви голоси учасників одного  хору, яким керує професіонал своєї справи Сергій Бортняк. Народною манерою виконання, щирістю вражає і другий хор, що складається з хористів-аматорів. Завдяки атмосфері свята, духовності  піснеспівів храм сповнений благодаті, духовної піднесеності.

  Спливають непомітно хвилини святкової літургії, урочистості якій надає ще й те, що у настоятеля цього храму – день ангела. Привітати о. Василія, його паству з Новоліттям і днем Василія Великого прийшов селищний голова Томашполя Валерій Немировський. Від селищної ради він вручив церковній громаді та настоятелю подарунок, а від себе, своєї родини пожертву – тисячу гривень на придбання нового церковного дзвона, кошти на який збирає громада Свято-Троїцького храму.

  Щирими словами, букетами квітів вітали о. Василія його прихожани, маленькі помічники – юні паламарі, окремі віряни. В його честь звучала і «Многая літа». По завершенні богослужіння люди понесли до своїх домівок святковий настрій  і в серцях, і в душах.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь