A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Селищна рада піклується про інвалідів Томашполя

Дата: 02.12.2015 15:56
Кількість переглядів: 763

Крокує до завершення рік 2015-ий. Грудень – завершальний його крок. І саме він багатий на знаменні та пам’ятні дати в календарі. Так уже 3 грудня в Україні з 1993 року відзначається День інвалідів. З’явилося це свято недарма, адже толерантне ставлення до людей, обділених здоров’ям – то як лакмусовий папір на людяність і доброзичливість, на уміння відчувати чужий біль і допомагати знедоленим.

  Напередодні цього свята, як уже склалося традиційно, відбулося засідання виконкому Томашпільської селищної ради, яке провів селищний голова Валерій Немировський і де було прийнято рішення: для дітей-інвалідів та інвалідів дитинства, що проживають на території селища, а  також для дітей, позбавлених батьківського піклування і дітей-сиріт (всього – 92 особи), закупити продуктові пайки. До складу продуктового набору входять найнеобхідніші товари: макарони, цукор, різні крупи, олія, чай, масло, згущене молоко,печиво – всього продуктів на 200 грн.

   Уже наступного дня працівників селищної ради, які почали доставляли пакети з продуктами, зустрічали в родинах, де живуть діти-інваліди та інваліди дитинства. Щедрим дарункам раділи не лише діти, а й дорослі. Звичайно, ліки, продуктові набори, пільги, пенсії і дотації дуже потрібні людям з особливими потребами. Та головним є те, що у цей непростий час місцева влада не обділила їх увагою і розумінням, що про них пам’ятають і в міру сил і можливостей прагнуть допомогти й підтримати.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь