A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

«Коханням дорожить умійте»

Дата: 15.02.2016 15:58
Кількість переглядів: 888

  Чудова весняна днина серед зими  стала минулої п’ятниці гарною нагородою як учасникам, так і вболівальникам і просто глядачам, що взяли участь у конкурсі «Коханням дорожить умійте» напередодні дня святого Валентина, який організувала Томашпільська селищна рада за підтримки районного будинку культури.
  …  Давненько зал  РБК не переживав такого шквалу емоцій, як під час цього шоу-конкурсу. Бо підтримати конкурсантів – свої молоді пари, що виявили бажання взяти участь у веселих змаганнях, прийшли працівники районного медичного центру первинної медико-санітарної допомоги на чолі з активним за своєю життєвою позицією керівником Світланою Семенюк, вихователі ДНЗ «Сонечко» і їхній не менш активна у громадських справах завідувач Олена Годна, працівники будинку дитячої творчості із директором Мирославою Олійник.
  І ось ведучі Інна Шклярук та Олександр Васильківський запрошують на сцену учасників конкурсу: Вікторію і Святослава Чабанів, які представляли колектив РМЦ ПМСД,  «добровольців» Василину й Анатолія Кравчуків, яких по «старій пам’яті» (бо Василина вже не працює в цьому закладі) підтримували працівники БДТ, Інну та Володимира Кулішів – представників ДНЗ «Сонечко».
  Знайомство з парами конкурсантів розпочалося з їхньої розповіді про першу зустріч і перше побачення. Кожна пара розповідала про це по-своєму. Запам’яталися глядачам лірична розповідь та зворушливий романтичний вальс  Вікторії та  Святослава, віршована сповідь про незабутню зустріч Василини й Анатолія. А Інна й Володимир розіграли цілий міні-спектакль, де були і швидкий потяг, і юна, але така недосяжна  красуня-провідниця, що все-таки помітила той перший неповторний погляд юнака на пероні….
   Далі конкурсанти виконували різні завдання: поєднували в пари закоханих, відомих усьому світові  своєю любов’ю,  брали участь в ораторському конкурсі, демонстрували свої театральні та інтелектуальні здібності. 
  Комічні сценки веселили публіку, приносили задоволення і самим учасникам. У конкурсі ораторів та «Пантоміма»  розкрив свої таланти Володя, в інтелектуальному – Вікторія, у конкурсі «Валентин і Валентина» відзначилася пара Василина й Анатолій. Із зав’язаними очима намалювали молоді чоловіки «незвичайної» краси букети для коханих, а ті подарували їм «валентинки» зі своїми цілунками.
  Протягом усього шоу напружено працювало журі, у складі якого були селищний голова Валерій Немировський (голова журі),  члени виконкому Оксана Кобзар та Олександр Немировський, депутат  Віктор Тименюк і касир-рахівник  селищної ради Світлана Дєдова. Підраховував виставлені бали депутат селищної ради Михайло Людва.
  У перервах між конкурсами радували глядачів бальними танцями юні танцюристи Марічка Олійник і Назар Андрущенко, співали для всіх Олег Куліковський, Марина Мартинюк, Олександр Васильківський. Гарячих оплесків не шкодували для них та учасників конкурсів глядачі та вболівальники.  
  Врешті настала мить підбиття підсумків.   Голова журі нагородив дипломами переможців у різних номінаціях: «Міс Ніжність»  - Вікторію Чабан, «Міс Романтичність» - Інну Куліш, «Містер Мужність»- Святослава Чабана, «Містер Кмітливість» - Володимира Куліша. Головний титул «Валентин і Валентина» дістався парі Василині та Анатолію Кравчукам. Їм же було вручено і сертифікат на романтичну вечерю в кафе «Зустріч» від селищного голови Томашполя. Усі  пари отримали цінні подарунки як  від організатора конкурсу –  селищної ради, так і від своїх колективів. До нагородження долучилася і Оксана Кобзар, яка кожній парі та ведучим вручила солодкі подарунки.
  Про те, як у нас з’явилося свято закоханих, про історію життя святого Валентина, про народження першої «валентинки», значення поцілунку в житті кожної людини, про курйозні випадки, пов’язані саме з поцілунками, протягом вечора розповідали ведучі. Тож свято видалося не лише веселим, емоційним, але й пізнавальним. 

 

  

  

  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь