A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

"Крим. Держава Феодоро. Гіреї"

Дата: 24.04.2018 15:02
Кількість переглядів: 779

23 квітня 2018 року в актовій залі НВК «Томашпільська школа-гімназія» відбувся відкритий урок – дослідження з історії України на тему «Крим. Держава Феодоро. Гіреї». 


Урок  підготовлений спільними зусиллями учнів 7- Б класу, класного керівника Алли Куріленко та активістів школи. Звичайна навчальна година набула яскравості  та емоційного забарвлення завдяки прекрасним музичним вставкам – пісням у виконанні кримськотатарської співачки Джамали та історичному екскурсу у державу Феодоро, який здійснили учні 7- Б класу,  одягнені в чудові татарські костюми. Глибина і актуальність теми уроку захопили глядачів, які з однаковим ентузіазмом, оплесками зустрічали розповіді дітей про далеке історичне минуле Кримської держави та виконання сучасних пісень Анастасією Семенюк та Олегом Романчуком на відповідну тематику. Вразило декламування ученицею 11-Б класу Валерією Дармороз перекладу українською мовою пісні Джамали.
Голова Томашпільської селищної об єднаної  територіальної  громади  Валерій  Немировський, начальник відділу освіти  Томашпільської  громади Ігор Ярош  та голова батьківського комітету 7-Б класу Гелена Каспрук  подякували учням та класному керівнику Аллі Куріленко за яскраве і глибоке дійство.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь