A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Результативний квітень

Дата: 02.05.2018 16:34
Кількість переглядів: 911

28 квітня  вихованці ансамблів танцю «ШАРМ» та «ІМПУЛЬС»  селищного Будинку дитячої творчості взяли участь у ХХVІ Міжнародному дитячо - естрадному конкурсі «Музична парасолька»,  представивши  компетентним членам журі по два хореографічних номери від колективу: «ШАРМ» - танці «По барабану» та «Зарядка» , а «Імпульс» -  танці «Не твоя війна», «Вуличні танці» .  За рішенням журі  колективи  зайняли  ІІІ місце та нагороджені дипломами  і кубками.


А 29 квітня обидва колективи ще в більшому складі взяли участь у ІІ Всеукраїнському багатожанровому фестивалі мистецтв «Зірковий бум-2018» . Більше 900 учасників, 27 колективів, 9 областей - такий був масштаб фестивалю, що проходив у Ладижині і на який з їхалися  неймовірно талановиті учасники із  Львівської, Вінницької, Хмельницької, Запорізької, Миколаївської, Київської, Одеської, Житомирської та Рівненської областей. 
За рішенням журі ансамбль танцю «ШАРМ» у своїх вікових категоріях та жанрах хореографії зайняв 1 місце за танець«По барабану» (середня вікова категорія (10-13 років), номінація «Естрадний танець» )  1 місце танець «Вовк і Червоні шапочки» ( молодша вікова категорія (7-9 років), номінація «Дитяча хореографія») та 2 місце за танець «Смаколики» ( вікова категорія «Малюки» , номінація «Дитяча хореографія»).
Ансамбль танцю «Імпульс» у своїх вікових категоріях та жанрах хореографії зайняв 2 місце за танець «Не твоя війна» (змішана  вікова категорія, номінація «Сучасний танець») і 3 місце за танець«Амазонки» ( молодша вікова категорія(7-9 років), номінація «Дитяча хореографія»).
Колективи  нагороджені кубками , дипломами та сертифікатами на знижку  при умові участі в Міжнародних  фестивалях, а кожен учасник - медаллю.
Дякуємо  Томашпільській  селищній раді, відділу освіти Томашпільської селищної ради , батькам вихованців – учасників колективів  за підтримку, допомогу в організації участі дітей у фестивалях.

                                                                                                                         Мирослава Олійник, Катерина Боварь,
                                                                                                                         - керівники танцювальних 
                                                                                                                    колективів «Шарм» та «Імпульс».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь