A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

ІІ Регіональний Форум громадських ініціатив

Дата: 16.05.2018 11:15
Кількість переглядів: 775

30 травня 2018 року на базі обласної універсальної наукової бібліотеки ім. К.А. Тімірязєва відбудеться ІІ Регіональний Форум громадських ініціатив.

Метою форуму, що відбуватиметься під гаслом «Я змінюю!», є налагодження партнерських стосунків між представниками громадянського суспільства, влади, комерційних та донорських структур задля вирішення сучасних викликів, що існують в суспільстві, зокрема і в нашому регіоні.

Для участі в заході запрошені представники іноземних посольств та консульств, міжнародних організацій та фондів, Адміністрації Президента України, органів виконавчої влади.

Форум передбачає роботу в тематичних секціях, презентацію організацій громадянського суспільства та донорських структур, що працюють в області, а також проведення пленарного засідання, під час якого буде обговорено формат співпраці та визначено першочергові потреби для регіону.

Робота секцій буде стосуватись питань культури, медичної та освітньої реформ, децентралізації, екологічної ситуації, антикорупційної діяльності, внутрішньо переміщених осіб, національно-патріотичного виховання дітей та молоді, проблем учасників антитерористичної операції на Сході України, а також залучення соціально-відповідального бізнесу до роботи з громадськими організаціями.

Щоб стати учасником форуму необхідно зареєструйтеся за допомогою он-лайн форми за посиланням: http://www.vin.gov.ua/gromada/491-ii-rehionalnyi-forum-sotsialnykh-investytsii/10106-zaiavka-na-uchast-u-ii-rehionalnomu-forumi-sotsialnykh-investytsii . Реєстрація триває до 23 травня 2018 року.

Запрошуємо всіх зацікавлених осіб до участі в ІІ Регіональному Форумі громадських ініціатив!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь