A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

16 травня до Томашпільського селищного будинку культури в рамках ХVI Міжнародного фестивалю ім. П.І. Чайковського та  баронеси Н.Ф. фон Мекк, завітав квартет дерев яних духових інструментів «Гальярда» та солістка Вінницької філармонії Н.Лановенко

Дата: 16.05.2018 15:30
Кількість переглядів: 1036

16 травня до Томашпільського селищного будинку культури в рамках ХVI Міжнародного фестивалю ім. П.І. Чайковського та  баронеси Н.Ф. фон Мекк, завітав квартет дерев яних духових інструментів «Гальярда» та солістка Вінницької філармонії Наталія Лановенко (сопрано).

 

Завдяки депутату Вінницької обласної Ради, голови ГО «Життя та розвиток громад» Лариси Білозір жителі Томашпільської громади мали змогу насолодитись класичною  музикою, долучитися до краси звучання незвичних інструментів та чарівного співу співачки Наталії Лановенко. Дуже доречними були короткі інформаційні вставки до кожного номера (про історію написання твору, про автора, про виникнення того чи іншого жанру ) від ведучої концерту. 

Серце раділо та завмирало в захопленні, коли звучали твори Штрауса, Моцарта, Джопліна,  танець маленьких лебедів із балету «Лебедине озеро» Петра Чайковського, «Вальс» Євгена Доги, народна полька «Жила-була бабка», танго «Аромат жінки» Карлоса Гарделя, « Хеллоу, Доллі!» Джеррі Хермана…..
Глядачі аплодували стоячи безмежно талановитим музикантам, дякуючи за чудовий концерт. Секретар Томашпільської селищної ради Валентина Залюбівська, вручила музикантам квіти від Томашпільського селищного голови Валерія Немировського, побажала їм творчих успіхів та подякувала Ларисі Білозір за приємний для нас усіх дарунок – концерт класичної музики, який став гарним уроком і для учнів музичних шкіл, які в той вечір були присутні в залі, і для дорослих учасників концерту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь