A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

ДЕНЬ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА!

Дата: 14.06.2018 08:02
Кількість переглядів: 1649

У третю неділю червня  жителі  України, за багаторічною традицією, відзначають День медичного працівника. У цей день ми висловлюємо щиру подяку медикам, охоронцям здоров я - представникам найгуманнішої, найблагороднішої, однієї з найдревніших професій – охоронцям здоров’я за їхній щоденний подвиг в ім’я життя. Цей подвиг неможливо переоцінити. Бо воістину їх безцінні якості благородства, співчуття, стійкості й самовідданості своїй професії викликають нашу безмежну вдячність і повагу.

Саме з цим професійним святом вітали медпрацівників та ветеранів охорони здоров’я  селищний голова Томашпільської об’єднаної територіальної громади Валерій Немировський, депутат Вінницької обласної ради, голова громадської організації «Життя та розвиток громад» Лариса Білозір, головний лікар Томашпільського селищного центру медико-санітарної допомоги Томашпільської селищної ради Світлана Семенюк, виконуючі  обов’язки старост сіл Ракова Ніна  Пацюк та  Нетребівка  Валентина Дубчик.  Вони  подякували усім працівникам охорони здоров’я за сумлінну та невтомну працю, побажали міцного здоров’я, благополуччя і добра та від Томашпільської об’єднаної громади вручили грамоти, квіти та матеріальну винагороду. Лариса Білозір вручила медичним працівникам подарунки, солодкі торти, концерт народної артистки України, скрипальки Майї Онищук, від якого усі глядачі були в захваті та за що щиро дякували Ларисі Миколаївні за такий незвичайний та приємний подарунок, Валерію Немировському дякували за організацію свята до Дня медичного працівника. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису    
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь