A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

ДЕНЬ МОЛОДІ - 2018

Дата: 25.06.2018 12:43
Кількість переглядів: 1538

Щороку в останню неділю червня  Україна  відзначає День молоді. Саме в  неділю, 24 червня,  в центрі селища на чудовій площі біля прекрасного фонтану зібралися  томашпільчани, гості селища на святкування Дня  молоді у Томашполі.

 З ініціативи селищного голови Томашполя, за активної підтримки його ідеї працівниками селищної ради, Томашпільського селищного будинку культури, Томашпільської  дитячої спортивної школи, Томашпільського будинку дитячої творчості  було організовано і спортивні змагання з різних видів спорту (армреслінг, футбол, гандбол, настільний теніс) , і святковий концерт. У ньому взяли участь молоді талановиті співаки, танцюристи, музиканти. Кожен з них показав свій талант, а нагородою їм стали і щирі оплески , і сувенірні подарунки від приватного підприємця СФГ «Струмок» Григорія Перейми. А переможців спортивних змагань, які зайняли І-ІІІ місця цінними подарунками нагородив магазин «Мобілочка», ( директор Олександр Решетник). Команди переможці отримали  футбольні,волейбольні м ячі, комплекти тенісних ракеток, свистки, для відділення рукопашного бою «Альтаїр» подарунком стали - електронні ваги. Також  відбувся конкурс-розіграш чудового приза фітнес - браслета, про що  напередодні оголосив спонсор нашого свята - магазин «Мобілочка». Також  відбулися турніри  з шахів та шашок, у якому взяло участь чимало бажаючих.  Зокрема були відзначені призами – П.П.Барчишен, А.П.Височанський, М.М. Скупий, Б.А.Кнап, Г.С. Ротар.
Приємно було бачити серед присутніх на святі не тільки молодь, але й людей різного віку. А ще приємніше, що побувати на святі молодості, краси і здоров`я в цей день прийшли десятки молодих сімей з малими дітками. Отож свято видалося таким веселим, щирим, по-домашньому теплим і людяним. Ще довго не змовкала музика на центральній площі селища, молодь танцювала на святковій молодіжній дискотеці.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь