A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

КАПІТАЛЬНЕ БУДІВНИЦТВО ДОРІГ ТРИВАЄ

Дата: 19.07.2018 09:58
Кількість переглядів: 1474

Всупереч примхам  нинішньої літньої погоди в Томашпільській ОТГ  активно йдуть роботи з капітального ремонту вулиць у селищі та сільських громадах. Буквально минулого тижня, виборюючи у погоди сонячні години, сумлінно трудилися в Нетребівці працівники ТОВ «Хмільницька будівельна компанія».

Завдяки потужній сучасній дорожній техніці, професійній роботі спеціалістів-дорожників прокладено 1215 м  нового асфальтного покриття. Не впізнати сьогодні вулиць Миру та Гагаріна. Рівні, чисті, вони стали окрасою села, місцем, де сільська дітвора «освоює» ролики та велосипеди. Та й дорослі  мають більше можливостей для спілкування, адже так приємно посидіти з сусідами на гарній вулиці в затінку дерев.
  Далі будівельники приступили до виконання запроектованих робіт у Раковій. Тут вони продовжили роботи з укладання асфальту по вул.. Центральній. Швидко і якісно виконано всі необхідні процеси, і нова гілка вулиці довжиною в 650 м. запрацювала для блага раківчан.
 А зараз всі сили кинуто на завершення капітального ремонту вул.. Робітничої в смт. Томашпіль. Минулого року тут було заасфальтовано частину вулиці, нині настав час другої її черги – 823м. Техніка і люди працюють з раннього ранку повний світловий день. Тож буквально за день- другий вул.. Робітнича постане в новому оздобленні. 
  І настане час виконання робіт у Горишківці, де до асфальтування підготовлена вул.. Центральна. 
   Зробити все в короткі строки зуміли  тому, що ще в кінці минулого року завдяки наполегливості селищного голови Валерія Немировського, його умінню прораховувати ситуацію наперед, підготували необхідну проектно-кошторисну документацію. А на початку року передбачили кошти на виконання цих робіт у селищному бюджеті, звернулися за підтримкою до обласних та державних органів. Тож саме спільні кошти: з  місцевого бюджету та державна і обласна субвенція  на розвиток інфраструктури Томашпільської ОТГ – дали можливість виконати такий значний об’єм дорожньо - будівельних робіт. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь