A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Сімейній медицині - 5 років

Дата: 11.01.2016 16:04
Кількість переглядів: 1012

Сьогодні Томашпільський районний медичний центр первинної медико-санітарної допомоги  - це 8 амбулаторій загальної практики сімейної медицини, 19 ФАПів, 3 фельдшерських пункти. А 5 років тому все тільки починалося.

  Згідно з пілотним проектом медичної реформи, яка впроваджувалася  в тому числі й на Вінниччині, відбувся поділ надання медичної допомоги на первинну, вторинну ланки та на спеціалізовану медичну допомогу. Тоді, 11 січня 2011 року, й очолила сімейну медицину в районі Світлана Семенюк. Відомо, що першим завжди нелегко йти, та все ж завдяки наполегливості керівника, її умінню організувати роботу людей, підтримці з боку влади – держави, місцевої та районної сьогодні районний медичний центр ПМСД сповна виконує свої обов’язки з охорони здоров’я жителів району і смт. Томашпіль зокрема. А оскільки 11 січня 2016 року виповнилося 5 років з дня створення центру, то привітати  в цей день колектив томашпільських медиків прибув селищний голова Томашполя Валерій Немировський. Вітаючи персонал з першим маленьким ювілеєм, він відзначив:

  • Непростими були для колективу Томашпільської амбулаторії загальної практики сімейної медицини ці 5 років. Училися по-новому працювати в нових умовах. І все ж завдяки спільним старанням вдалося налагодити належну роботу, за що  велике спасибі і Світлані Олександрівні, і лікарям-сімейникам, і всьому персоналу амбулаторії. Томашпільська селищна рада постійно намагається підтримати колектив і його ініціативного керівника. А в день ювілею бажаю всім здоров’я, щастя, миру і довголіття. Хай праця для блага людей, задля їх здоров’я приносить вам і моральне, і матеріальне задоволення.

Селищний голова вручив головному лікарю Томашпільського РЦ ПМСД Світлані Семенюк  та колективу, який вона очолює, подарунок від селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь