A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Томашпіль спортивний 

Дата: 29.02.2016 16:13
Кількість переглядів: 830


Протягом минулого тижня Томашпіль став «олімпійською» столицею цілого регіону: у спортивному залі районної дитячо-юнацької спортивної школи відбувалися численні змагання з різних видів спорту. А вершиною стали турнір з футзалу серед юнаків  у двох вікових групах 2003 – 2004 та 2005 – 2006 років, на який прибули команди зі Львова, Кіровограда, Мог – Подільського, Шаргорода, Ямполя і дві команди з Томашполя та гандбольний турнір вищої ліги України центральної зони серед чоловічих команд, в якому  взяли участь команди Тернопільського національного фінансово-економічного університету, «Енергетик» з м. Нетішин Хмельницької області та наш  томашпільський клуб «Олімпік», створений при селищній раді .
Урочисте відкриття гандбольного турніру відбулося в суботу, 27 лютого. У ньому взяли участь селищний голова Томашполя Валерій Немировський, начальник відділу фізичної культури і спорту райдержадміністрації Григорій Слободян, головний делегат змагань з гандболу  Михайло Поляков (м. Херсон).
Звертаючись до учасників змагань, селищний голова В.Ф. Немировський зауважив:
- Приємно бачити на нашій томашпільській землі посланців спорту з різних районів і навіть областей нашої України. Приємно, що молоде покоління прагне до здорового способу життя, культивує заняття спортом, що гартують і душу, і тіло хлопчаків і юнаків – майбутніх захисників Батьківщини. Ми раді таким гостям нашого подільського краю і бажаємо всім    спортивної удачі, успіхів і перемог, а головне, здоров’я і бути гордістю своїх батьків, тренерів  і України.
Щиро прозвучали й слова вітання від головного делегата гандбольних змагань М.А. Полякова, з якими він звернувся до учасників змагань. Приємно й те, що він відзначив високий рівень підготовки як спортивної бази нашого селища, так і забезпечення проведення турніру (прийом, розміщення, харчування спортсменів тощо).
Своє вітання – коротку концертну програму – підготували і показали учасникам змагань і гуртківці районного будинку дитячої творчості. Під запальні мелодії 80-их років у стилі диско танцювали молодша група, а під народні мелодії – середня група танцювального ансамблю «Шарм», яким керує Мирослава Олійник, вона ж і була ведучою урочистостей з відкриття змагань. Патріотичні пісні подарував спортсменам демобілізований воїн- атовець Олександр Васильківський.
А далі почалися гандбольні баталії, у яких у першій грі зустрілися команди з Нетішина і Томашполя, у другій – «Енергетик» з командою Тернополя і в третій грі – Томашполя й Тернополя. Команди набрали: «Енергетик» - 4 очка, тернополяни – 2 очка і «Олімпік» 0 очок. Це був лише другий тур зональних змагань, попереду ще три. Тож побажаємо нашій гандбольній команді спортивних успіхів і перемог у наступних іграх.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь