A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Пам`ять про подвиг не згасне ніколи

Дата: 01.02.2016 16:18
Кількість переглядів: 731

 Розширену апаратну нараду при голові райдержадміністрації, що відбулася у понеділок, провів перший заступник голови Віктор Ставнійчук. У ній взяли участь голова районної ради Дмитро Коритчук та селищний голова Томашполя Валерій Немировський.

  Перед початком наради він та Віктор Ставнійчук і Дмитро Коритчук виконали почесну місію – вручили ключі та ордер на квартиру батькам Віктора Саванчука – воїна, загиблого в зоні АТО. Квартира придбана за державні кошти і згідно з рішенням сесії Томашпільської селищної ради взята на облік як комунальна власність Томашпільської селищної ради. Керівники району і селища подякували батькам – Юрію Мироновичу та Вероніці Євгеніївні за виховання сина-героя, побажали їм здоровя. Присутні вшанували  пам'ять Віктора Саванчука  вставанням.

  На порядок денний наради було винесено  питання, що стосуються важливих для жителів територіальної громади району. Насамперед це стан захворюваності на грип та ГРВІ (інформували головний лікар Томашпільського РМЦ ПМСД Світлана Семенюк та головний лікар Томашпільської ЦРЛ Олена Краківська), робота комунальних підприємств району. Так начальник відділу розвитку інфраструктури та ЖКГ райдержадміністрації Олександр Погоріло відзначив, що тільки Томашпільське КП забезпечує подачу води 106 абонентам населення приватного  сектору та трьом організаціям. За кошти селищної ради встановлено автоматизовані датчики води на каптажному колодязі по вул. І.Франка та на башті Рожновського по вул. Грушевського. Зі всіма абонентами укладено угоди на водопостачання.  Його інформацію про стан водопостачання у селищі  доповнив і начальник  «Томашпільводоканалу» Володимир Лунгол.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь