A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Кубок мера Томашполя з гандболу серед чоловіків

Дата: 02.10.2017 16:37
Кількість переглядів: 724

     З 30 вересня по 1 жовтня у спортивному залі Томашпільської селищної дитячо-юнацької спортивної школи проходили щорічні змагання з відкритого кубку Вінницької області з гандболу на Кубок мера Томашполя серед чоловічих команд.

У змаганнях взяли участь 7 команд області, а саме:

- ГК «ВДПУ» м. Вінниця

- ГК «Вечірня Вінниця»

- ГК м. Хмільник

- Команда спортивної школи м.Вінниця

- ГК «Олімпік» смт. Томашпіль

- ГК «Уланів» Хмільницького району 

- Команда «Гнатків» Томашпільського району

   Після урочистого підняття прапора України від селищного голови Валерія Немировського та запрошених гостей - голови федерації гандболу Вінницької області Олександра Павлюка, голови Вінницької районної організації ВФСТ «Колос» АПК України Романа Юсумбелі, голови федерації гандболу Томашпільського району,  головного судді змагань Василя Поштара лунали приємні слова вітань та побажань спортсменам. 

Звертаючисьдо учасників змагань, Валерій Немировський зауважив:

- Приємно бачити на томашпільській землі посланців спорту з різних районів нашої області. Приємно, що молоде покоління прагне до здорового способу життя, культивує заняття спортом, що гартують і душу, і тіло хлопчаків та юнаків – майбутніх захисників Батьківщини. Ми раді таким гостям нашого подільського краю і бажаємо всім спортивної удачі, успіхів і перемог, а головне, здоров’я і бути гордістю своїх батьків, тренерів  і України.

Учасникам змагань танцювальні композиції подарували  вихованці будинку дитячої творчості ансамблі «Шарм» (керівник М. Олійник) та «Імпульс» (керівник К.Боварь).

   Протягом двох днів тривали напружені змагання. Склади команд були дуже сильні, боротьба за  перемогу була серйозна  і напружена, бо всі команди були добре підготовлені,

     Перемогу вибороли гандболісти ГК «ВДПУ» м. Вінниця, на другому місці - ГК «Олімпік» смт.Томашпіль, третє місце у команди ГК «Вечірня Вінниця». Їм вручено кубки та грошові винагороди у сумі 2000 грн., 1500 грн. та 1000 грн.

     Варто відзначити, що взяти участь у таких престижних змаганнях наші спортсмени змогли завдяки підтримці селищного голови Валерія Немировського. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь